Hjem Nyheter Globalt Youtube lanserer massiv sensurkampanje mot «hat- og konspirasjonsvideoer»

Youtube lanserer massiv sensurkampanje mot «hat- og konspirasjonsvideoer»

3

SENSUR Google øker nå sensuren ytterligere. I et blogginnlegg annonserer Youtube at de ifølge nye regler stenger ned flere Youtubekanaler med politisk ukorrekt innhold.

IT-giganten Google har de siste årene gjort seg kjent for sin sensur av dissidenter som bruker deres tjenester. I fjor innledet de eksempelvis en massiv sensurkampanje mot blant annet Nordfront og svenske borgerjournalister i samarbeid med den jødiske familien Bonnier, som eier en stor del av løgnpressen i Sverige og publikasjoner i Norge.

På onsdag annonserte Googles videostrømmetjeneste Youtube gjennom et blogginnlegg at de kveler ytringsfriheten ytterligere ved å innføre nye regler om hva som får uttrykkes via tjenesten.

I innlegget skriver de at de i den siste tiden har gått over sine regler om «hatprat» i konsultasjon med såkalte eksperter på områder som «voldelig ekstremisme, overlegenhet, borgerrettigheter og ytringsfrihet» og at det er med hensyn til dette at de nå oppdaterer sine regler.

Fra at de tidligere har valgt å begrense filmklipp som er politisk ukorrekte forbys disse nå fullstendig på Youtube:

I dag har vi tatt ytterligere et steg i vår hatpolitikk ved å spesifikt forby videoer som antyder at en gruppe er overlegen for å kunne retteferdiggjøre diskriminering, segregering eller ekskludering basert på egenskaper som alder, kjønn, rase, kaste, religion, seksuell legning eller veteranstatus. Dette inkluderer eksempelvis videoer som fremmer eller hyller nazistideologier, hvilket i sin natur er diskriminerende. Til slutt kommer vi til å slette innhold som fornekter at veldokumenterte voldelige hendelser, som holocaust eller skytingen på Sandy Hook Elementary, har funnet sted.

De skriver dog at de arbeider med en løsning der «forskere» også i fremtiden skal kunne ta del av dette innholdet for å bedre kunne forstå «hat».

«Grenseinnhold»

Foruten hva som virker å være en total utrensking av alt som åpent kritiserer kulturmarxistiske dogmer eller påståtte historiske hendelser iverksetter de også tiltak mot slikt som beskrives som «grenseinnhold» eller «skadelig desinformasjon».

Dette gjelder videoer som ikke direkte bryter mot Youtubes «hatpolitikk», men som likevel presenterer ideer som bedriften mener er skadelige. De nevner eksempelvis videoer som påstår at det finnes «mirakelmidler» mot sykdommer eller at jorden er flat.

I stedet for at Youtubebrukere som ser en «grensevideo» anbefales å fortsette å se på liknende videoer vil en ny algoritme i stedet anbefale en video som skal bevise det motsatte.

Hylles av jødisk media

I en artikkel i Bonnier-avisen Expressen hylles Youtubes innstramming av ytringsfriheten, som av avisen beskrives som at de «rydder unna tusentalls hatfilmer».

Expressen tar også på seg æren for tjenestens nye regler og antyder at «granskningen» de gjorde mot Youtube i fjor ligger til grunn.

Skjermdump fra Expressens forside på onsdag.

Youtubes nye regler ble implementeres på onsdag, men de skriver at det vil ta måneder før alt innhold de har tenkt å sensurere er borte, da det tar tid for systemet å lære seg reglene.

Nordfront skriver at flere systemkritiske kanaler allerede på onsdag var slettet, blant annet Studio Bothnias kanal, Varg Vikernes’ kanal ThuleanPerspective og podkasten Svarta Segel.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius T
Marius T
3 år siden

Det finnes flust med andre video plattformer. Vimeo for eksempel – de kan aldri stoppe oss.
#1488

Robert
Robert
Svar til  Marius T
3 år siden

Ja, det finnes andre videoplattformer, men problemet er at folk flest ønsker det så lettvint så mulig.

Ola Nordmann ønsker ikke å besøke nye nettsider eller benytte «ny» teknologi. Youtube er i dag integrert i de fleste smarttelefoner, nettbrett, spillkonsoller, smart-TV enheter etc.

Å få en større andel av disse brukerne over på alternative plattformer har blitt forsøkt flere ganger, men har så langt ikke lyktes.

Derfor er dette svært alvorlig.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

The shutdown continues.. I det siste har flere alt-right-light videoprodusenter, som bruker YT som plattform, blitt bannlyst, hindret i å motta donasjoner, eller fått deler av sine programmer slettet av Google. Og bak dette står.. the usual suspects, som i USA er ADL og SPLC, o.a. Les her: https://dailystormer.name/shock-as-jews-announce-that-theyre-behind-the-mass-youtube-shutdown/
Innholdsprodusenter bør nå ta back-up av alt det de lager, slik at det er bevart og kan publiseres andre steder på nettet. La ikke ytringsfrihetshaterne seire!