Hjem Nasjonal kamp YouTube sensurer Nordfront TV og Motstandsmedia

YouTube sensurer Nordfront TV og Motstandsmedia

SENSUR Motstandsbevegelsens YouTube-kanaler har blitt utsatt for en massiv sensurkampanje fra Google i samarbeid med den jødiskeide mediebedriften Bonnier. Les hvordan du kan bidra for å knuse den jødiske sensuren.

Den 6. mars ble to av Motstandsbevegelsens YouTube-kanaler, Nordfront TV og Motstandsmedia, utsatt for en massiv sensurkampanje. Tidspunktet for sensuren har mest sannsynligvis sammenheng med at den svenske avisen Expressen (som eies av den jødiske familien Bonnier) nylig tok kontakt med YouTubes eier Google, for å be de fjerne filmer de ikke liker fra plattformen.

I e-poster legitimerer YouTube sensuren med at de strider mot plattformens retningslinjer.  Ifølge YouTube skal hundrevis at Motstandsbevegelsens filmer ha blitt «flagget» av brukere for hatretorikk eller oppfordring til vold – en påstand som er totalt løgnaktig. Sensuren medfører blant annet at filmene har blitt lagt i «begrenset modus» og at filmene ikke vil være synlig i søkeresultatene, ikke vil bli anbefalt og ikke kan sees i minst 28 land.


Ser man nærmere på saken vil man legge merke til at YouTube også ha valgt å sensurere et 2 minutter langt klipp av en oppvaskmaskin. Filmen, som åpenbart ikke strider mot YouTube retningslinje, var attpåtil ikke tilgjengelig for allmenn visning på kanalen og hadde kun 3 visninger. Dette er ytterligere et bevis på at påstandene fra YouTube er falske.

For øyeblikket har alle filmene på Nordfront TV og Motstandsmedia blitt sensurert. Som følge av dette oppfordrer Frihetskamp sine leser å delta i Internett-aktivisme-kampanjen «#OperationJCY» som går ut på å laste ned Motstandsbevegelsens filmer og laste dem opp igjen andre steder på YouTube.

Les mer om operasjonen og hvordan du kan bidra for å knuse den jødiske sensuren her