Hjem Nasjonal kamp YouTube sensurerer Frihetskamp – sletter anti-homolobby-film

YouTube sensurerer Frihetskamp – sletter anti-homolobby-film

8

SENSUR YouTube slettet nylig en av Frihetskamp Media sine filmer. Filmen er nå lastet opp og tilgjengelig på tjenesten Vimeo.

Det var filmen «Aktivisme mot homolobbyen på Sørlandet» som nylig ble slettet. Ifølge YouTube så bryter filmen mot deres retningslinjer. Meldingen mediagruppen mottok da de logget inn lød som følger.

Videoen din «Aktivisme mot homolobbyen på Sørlandet» ble rapportert for vurdering. Vi har gjort en vurdering og har kommet frem til at videoen ikke er i samsvar med retningslinjene våre. Vi har fjernet den fra YouTube og har gitt kontoen din en advarsel om brudd på retningslinjene for brukere eller en midlertidig anmerkning.

På YouTube er det ikke tillatt med innhold som oppmuntrer til eller fremmer voldelige eller farlige handlinger som kan føre til alvorlige fysiske skader eller ha døden til følge. Vi tillater heller ikke innhold som er ment å være sjokkerende, oppsiktsvekkende eller respektløst.

YouTube tillegger dog at en lignende video hadde vært tillatt dersom den var «pedagogisk eller dokumentarisk av natur». Frihetskamp har videreformidlet informasjonen til Rede 2s aktivister som lover å være mer pedagogisk neste gang.

– Vi får kanskje lage en instruksjonsfilm om hvordan man beslaglegger og brenner pride-flagg til sommeren, sier en aktivist fra Rede 2 til Frihetskamp.

Filmgruppen har nå skapt en konto på tjeneste Vimeo hvor filmen atter igjen er tilgjengelig.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonysurfer
Anonysurfer
5 år siden

Faktisk bevis på at homolobbyen eksisterer.

Roar
Roar
5 år siden

Knus pedolobbyen!

trackback
5 år siden

[…] Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net. […]

Thule
Thule
5 år siden

Vern barn og unge mot disse hyenene som vil ødelegge dem! En familie består av en mann, hans hustru og deres barn. Vi har sett de katastrofale følgene av at barn vokser opp med enslige mødre, så hvor mye mer destruktivt må det ikke være å vokse opp med to fedre eller to mødre?! Få slutt på galskapen og gjenoppbygg kjernefamilien. Alle som propaganderer mot den må motarbeides og frataes enhver innflytelse.

Mor til to
Mor til to
Svar til  Thule
5 år siden

Ja, ut i fra et rent psykososialt vitenskapelig perspektiv, er dette med «alternative familier» et svært risikofylt og uetisk sosialt eksperiment, med barn som forsøkskaniner og folkehelsen som potensielt offer. Jeg synes det er skremmende at ikke flere profesjonelle psykologer, terapauter etc., samt forkjempere for barns rettigheter, protesterer. Ytringsfriheten deres undertrykkes igjennom psykologisk terror: «Hvis du kritiserer dette, kan personer med alternativ kjønnsidentitet føle seg krenket og anmelde deg for hatkriminalitet». Tøv! Folk må begynne å kjenne sine rettigheter snart, ellers forsvinner de.

Einar
Einar
Svar til  Mor til to
5 år siden

Sant, så sant. Det er skremmende å se hvor tyst folk er når det kommer til denne mildt sagt sinnssyke utvikling. Istedet for å gjøre rett, å tale dette imot, velger man altså å holde kjeft for ikke å bli upopulær hos den lett påvirkelige folkemassen. Ved å holde kjeft stille samtykker man også til dette ondskapsfulle eksperiment på våre barn.

Det eneste som behøves for at ondskapen skal vinne frem, er for gode menn å gjøre intet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

YouTube(JewTube), sensurerer alt mulig men ikke alltid like konsekvent. Godt det finnes alternative plattformer, og vi har sett bl.a. med Daily Stormer at slike forsøk på sensur og bannlysning fra nettet ikke har lykkes. MSM-plattformer er ok så langt det går men vi må være forberedt på lumske og feige angrep på ytringsfriheten, kfr at Disqus sa opp samarbeidet med dette nettstedet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Anbefaler et veldig bra intervju gjort av Ingrid med en stakkars mor som har en datter som har blitt hjernevasket av homolobbyen til å tro at hun er en gutt.
https://www.spreaker.com/episode/13795337

– Vern våre nordiske barn mot de perverse svina! Knus homolobbyen!!