Hjem Nyheter Youtube-video viser den amerikanske storbyens elendighet

Youtube-video viser den amerikanske storbyens elendighet

3

USA En kanal på Youtube publiserer daglig video fra en gate i Philadelphia. Filmene viser forsøpling og narkotikamisbruk på «Philadelfias farligste gate».

En bruker på Youtube har lenge dokumentert elendigheten som herjer i Kensington Avenue, også kalt «Philadelphias farligste gate».

I videoen kan du blant annet se hvor forfalt området er, forsøpling og hjemløse og/eller rusmisbrukere som sover oppetter søppelkasser.

I videoens beskrivelse står følgende:

Vold og narkotikamisbruk er et stort problem i Philadelphia generelt. Hyppigheten av voldskriminalitet i byen er høyere enn gjennomsnittet for nasjonen og andre byer av lignende størrelse. Antallet overdoser økte med 50 prosent fra 2013 til 2015, med mer enn dobbelt så mange dødsfall forårsaket av overdoser enn drap i 2015. En stor del av Philadelphias problem stammer fra kriminalitet og narkotikamisbruk i Kensington.

På grunn av den store mengden narkotika i Kensington, har området en narkotikakriminalitet-frekvens på 3,57 [uklart om hvor mange innbyggere, red.anm.], hvilket er tredje høyeste i hele Philadelphia. Som i mange andre deler av landet er dette knyttet til opioidpandemien. Opioidmisbruk har skutt i været de siste to tiårene i USA, og Philadelphia er intet unntak. Av de mange narkotikarelaterte dødsfallene er 80 prosent knyttet til opioider, og Kensington bidrar sterkt til tallene.

Dette området i Philadelphia sies å være den største «markedsplassen» for heroin på østkysten; mange innbyggere fra andre områder kommer hit for å kjøpe heroin og andre opiater. Med så mye narkotika i Kensington har området kommet i fokus for myndighetenes forsøk på å takle problematikken.

Nytt materiale ser ut til å bli filmet annenhver dag, og deretter utgitt med litt forsinkelse. Den siste videoen ble publisert 23. august, det vil si sist mandag.

Det kan kanskje være vanskelig å forestille seg det at når man selv kanskje hadde en normal hyggelig kveld sammen med familien sist mandag, så strømmet det et stort antall ødelagte sjeler til Kensington, og lignende områder, på jakt etter narkotika å injisere eller røyke, for å flykte fra virkeligheten. Men dette er altså livet for mange.

I videoene kan man se et samfunn som ligner en «zombie-apocalypse». Hvordan dette er mulig i det som skal representere verdens rikeste land, er vanskelig å forstå.

Les også:
Jødisk legemiddelfamilie saksøkes – forårsaket narkotikafolkemord blant hvite
Jødisk pillefamilie villedet leger til å selge avhengighetsdannende legemidler
USA: Den jødiske Sackler-familien kan vinne immunitet mot opioid-søksmål

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Rommel
Rommel
8 måneder siden

Wow, zombier finnes.

Roar
Roar
8 måneder siden

Trist, narkotika ødelegger så mye.

Django
Django
8 måneder siden

Hva trodde dere vill skje når dere importerer den tredje verden i milliontall?
Tror dere idioter slutter å være idioter og bli førsteverden folk bare fordi de går over grensa deres?
Det sier vel kanskje mest om deres intellekt!