Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia

Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia

13

FIENDEMEDIA Halden Arbeiderblad publiserte nylig en lengre hetsreportasje om Motstandsbevegelsens aktivitet i Halden. To folkeforrædere fra Sosialistisk venstreparti (SV) kommer til tale og får fritt føre frem løgner om Motstandsbevegelsen og aktiviteten.

Halden Arbeiderblad publiserte søndag en mildt sagt løgnaktig artikkel om Den nordiske motstandsbevegelsen og den offentlige aktiviteten i Halden sentrum. I artikkelen intervjues to av SV-medlemmene som var tilstede, og bidro til at politiet opphevet Grunnloven og bortviste Motstandsbevegelsens fra sentrumsområdet.

De intervjuede folkeforræderne og ytringsfrihetshaterne er Freddy Øvstegård og Tore Andersen. Victoria Horne er avbildet og var tilstede, men deltok ikke i intervjuet. Den nordiske motstandsbevegelsen omtales for øvrig konsekvent som Nordfront.

Freddy Øvstegård og Victoria Horne. FOTO: Skjermdump fra Halden Arbeiderblad.

Øvstegård forteller til avisen at han var i Halden for å dele ut flyveblader for partiet sitt, og at de der observerte Motstandsbevegelsens aktivitet. For å diskreditere organisasjonens styrke i Norge, lyver han og hevder samtlige deltakende var fra Sverige.

– Det var omtrent 10 personer fra organisasjonen hvorav nesten alle hadde reist inn fra Sverige, skriver Øvstegård, som er førstekandidat for Østfold SV.

Til opplysning kan Frihetskamp informere om at INGEN var tilreisende svenske aktivister. Øvstegård hevder videre at Haldens befolkning reagerte med «avsky» på Motstandsbevegelsens aktivitet, noe som også er en løgn, da en overveldende majoritet reagerte svært positivt.

Øvstegård kommer så med den noe diffuse påstanden om at Motstandsbevegelsen «bruker vold som virkemiddel», og forsøker der-i-gjennom å forlede leserne til å tro at Motstandsbevegelsen er en «voldelig organisasjon». At Motstandsbevegelsen utelukkende tillater voldsbruk i selvforsvar, nevnes naturligvis ikke i artikkelen. En innstilling man for øvrig mest sannsynlig deler med resten av jordens befolkning, Øvstegård inkludert.

– Jeg er sjokkert over at nazister igjen markerer seg i Østfold. Nordfront er erklærte nazister og bruker vold som virkemiddel i Sverige. Derfor reagerte vi umiddelbart og spontant da vi så deres markering, forteller Øvstegård til avisen og forsøker å fremstille seg selv som en modig og handlekraftig antirasist.

Sannheten er dog at SV-medlemmene ikke gjorde en eneste ting, før politiet dukket opp på plassen. SV-medlemmet og ytringsfrihetshateren Tore Andersen erkjenner til og med i intervjuet at han forsøkte å påvirke politiet til å bortvise Motstandsbevegelsen, ettersom man ikke hadde søkt om tillatelse til å dele ut flyveblader.

En noe urolig Endresen samtaler med politiet.

At man ikke trenger tillatelse til å dele ut flyveblader, da dette er en grunnlovsfestet rettighet, nevnes naturligvis ikke. At SV selv ikke hadde søkt om tillatelse til å dele ut flyveblader, hoppes også glatt over.

Den kroniske løgneren Øvstegård forsøker avslutningsvis å overgå seg selv, og avslutter med med hele tre løgner i én og samme setning.

– Deres hatbudskap mot jøder og homofile, samt oppfordring til vold har ingenting å gjøre i Østfold.

For ordens skyld så bekjemper Motstandsbevegelsen blant annet sionisme og globalisme, samt den organiserte homolobbyen. Dette har dog INGENTING med hat mot homofile og jøder å gjøre. Organisasjonen oppfordrer heller ikke til vold.

Artikkelen avsluttes med en uttalelse fra politiet, som også bekrefter at de bortviste Motstandsbevegelsen. De bemerker dog at de ikke har fått inn én eneste melding om noen som har reagert negativt på organisasjonen aktivitet i Halden.

Dersom du ønsker å lese mer om Motstandsbevegelsens politikk, vil vi anbefale disse artiklene og skriftene:

Motstandsbevegelsen
Nasjonalsosialisme
Kampen mot homolobbyen
«Holocaust»

Kilde:
Bidro til å stoppe nazistisk markering i sentrum

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Freddy Övstegård är mitt i valkampanj och siktar på en plats i Stortinget.
Han är också ett lögnaktigt svin med goda kontakter hos etablissemanget. En politisk broiler som försöker spela rollen som revolutionär.

Limmy
Limmy
5 år siden

Konfrontasjonen kan være at det var de som sa ifra til politiet. Og det med hatretorikk er riktig da. Og dere snakker om selvforsvar. Er det samme type selvforsvar som resten av verden? Dere har redefinert en god del uttrykk. Folkeforædere for eks. betyr noe helt annet hos dere enn ellers

Tommy Olsen
Svar til  Limmy
5 år siden

Skulle tro hat var en følelse som var ikke-eksisterende blant politisk korrekte, slik som dere til stadighet bruker dette som et slags politisk kort på hand. Så la meg da bekrefte; visst kan vi hate! Hat og kjærlighet er to følelser som står hverandre nært. Naturlig er det å hate hva som truer det man har kjært. Mulig du er litt butt? Mulig bare dum, eller kanskje så at du troller? Riktig det, vi snakker ofte om selvforsvar. Godt observert. I den virkelige verden er det å forsvare seg mot angrep, løgner og sabotasje; selvforsvar. Mulig er det slik at… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Olsen
5 år siden

Hatretorikk er nå noen spiller på andres hat. Som å prøve å overdrive virkningen av multikultur for å spille på folks redsel for det ukjente. Ser man historisk på det så er det ofte brukt i lite effektive samfunn. Som is. Og dere.

Sturm88
Sturm88
Svar til  Limmy
5 år siden

Overdrive virkningen av multikultur? Er det å overdrive å si at våre gener dør ut? Det blir færre og færre nordiske mennesker grunnet negativ fødselsrate, mens befolkningsveksten i Norden er enorm og består av 100% ikke-vestlige. Det er den mest fatale virkningen av multikultur som vi ønsker å bekjempe. Vi vil ikke at vårt folk skal dø ut. Har du problemer med det så er det du som er «rasist» her. Du hadde vel støttet tibetanerne sin rett til å eksistere da Kina drev systematisk folkemord gjennom masseinnvandring? Eller aztekerne? Hykler.

Limmy
Limmy
Svar til  Sturm88
5 år siden

Du mener at det du er utsatt for er på linje med de to eksemplene du kommer med?

Erling H.
Erling H.
Svar til  Limmy
5 år siden

Limmy, kan du ikke heller holde kjeft, enn å spy ut de samme PK-flosklene og løgnene du alltid repeterer her? Ingen er interessert i å lese svadaen din.

trackback
5 år siden

[…] Artikeln publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net. […]

Dennis
Dennis
5 år siden

Hei. Vil vennlig minne dere om at nazister er ganske skumle for resten av befolkningen. Så snart noen kommer og sier seg uenig med dere, tar dere bilder, offentliggjør det i forumene deres som er overrepresentert av voldsmenn med en voldelig ideologi (selv om det ikke gjelder alle her!), og fiendtliggjør dem gjennom begreper som «folkeforrædere» «fiender» «løgnere», med fullt navn, og arbeidssted. Det er en vanvittig stygg måte å kneble ytringer på. Sånn sett er det ikke rart at folk ikke tør å møte dere én mot ti.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Dennis
5 år siden

Jeg lurer på hvor du har dette med navn og arbeidsplass fra.

Dennis
Dennis
5 år siden

Dessuten
Selv om dere ikke oppfordrer direkte til vold bruker dere nettsidene her til en ytringskneblende cocktail:
Hyller voldsbruk og martyrer gjennom aktivisthåndboka Bruker en polariserende hatretorikk som fiendtliggjør meningsmotstandere på forumene offentliggjør navn og arbeidsplass til meningsmotstandere
Synes dere virkelig det er rart ingen tør å møte dere? Eller at folk reagerer?

trackback
3 år siden

[…] men bryter selv mot samtlige regler Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen […]