Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia

Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia

FIENDEMEDIA Halden Arbeiderblad publiserte nylig en lengre hetsreportasje om Motstandsbevegelsens aktivitet i Halden. To folkeforrædere fra Sosialistisk venstreparti (SV) kommer til tale og får fritt føre frem løgner om Motstandsbevegelsen og aktiviteten.

Halden Arbeiderblad publiserte søndag en mildt sagt løgnaktig artikkel om Den nordiske motstandsbevegelsen og den offentlige aktiviteten i Halden sentrum. I artikkelen intervjues to av SV-medlemmene som var tilstede, og bidro til at politiet opphevet Grunnloven og bortviste Motstandsbevegelsens fra sentrumsområdet.

De intervjuede folkeforræderne og ytringsfrihetshaterne er Freddy Øvstegård og Tore Andersen. Victoria Horne er avbildet og var tilstede, men deltok ikke i intervjuet. Den nordiske motstandsbevegelsen omtales for øvrig konsekvent som Nordfront.

Freddy Øvstegård og Victoria Horne. FOTO: Skjermdump fra Halden Arbeiderblad.

Øvstegård forteller til avisen at han var i Halden for å dele ut flyveblader for partiet sitt, og at de der observerte Motstandsbevegelsens aktivitet. For å diskreditere organisasjonens styrke i Norge, lyver han og hevder samtlige deltakende var fra Sverige.

– Det var omtrent 10 personer fra organisasjonen hvorav nesten alle hadde reist inn fra Sverige, skriver Øvstegård, som er førstekandidat for Østfold SV.

Til opplysning kan Frihetskamp informere om at INGEN var tilreisende svenske aktivister. Øvstegård hevder videre at Haldens befolkning reagerte med «avsky» på Motstandsbevegelsens aktivitet, noe som også er en løgn, da en overveldende majoritet reagerte svært positivt.

Øvstegård kommer så med den noe diffuse påstanden om at Motstandsbevegelsen «bruker vold som virkemiddel», og forsøker der-i-gjennom å forlede leserne til å tro at Motstandsbevegelsen er en «voldelig organisasjon». At Motstandsbevegelsen utelukkende tillater voldsbruk i selvforsvar, nevnes naturligvis ikke i artikkelen. En innstilling man for øvrig mest sannsynlig deler med resten av jordens befolkning, Øvstegård inkludert.

– Jeg er sjokkert over at nazister igjen markerer seg i Østfold. Nordfront er erklærte nazister og bruker vold som virkemiddel i Sverige. Derfor reagerte vi umiddelbart og spontant da vi så deres markering, forteller Øvstegård til avisen og forsøker å fremstille seg selv som en modig og handlekraftig antirasist.

Sannheten er dog at SV-medlemmene ikke gjorde en eneste ting, før politiet dukket opp på plassen. SV-medlemmet og ytringsfrihetshateren Tore Andersen erkjenner til og med i intervjuet at han forsøkte å påvirke politiet til å bortvise Motstandsbevegelsen, ettersom man ikke hadde søkt om tillatelse til å dele ut flyveblader.

En noe urolig Endresen samtaler med politiet.

At man ikke trenger tillatelse til å dele ut flyveblader, da dette er en grunnlovsfestet rettighet, nevnes naturligvis ikke. At SV selv ikke hadde søkt om tillatelse til å dele ut flyveblader, hoppes også glatt over.

Den kroniske løgneren Øvstegård forsøker avslutningsvis å overgå seg selv, og avslutter med med hele tre løgner i én og samme setning.

– Deres hatbudskap mot jøder og homofile, samt oppfordring til vold har ingenting å gjøre i Østfold.

For ordens skyld så bekjemper Motstandsbevegelsen blant annet sionisme og globalisme, samt den organiserte homolobbyen. Dette har dog INGENTING med hat mot homofile og jøder å gjøre. Organisasjonen oppfordrer heller ikke til vold.

Artikkelen avsluttes med en uttalelse fra politiet, som også bekrefter at de bortviste Motstandsbevegelsen. De bemerker dog at de ikke har fått inn én eneste melding om noen som har reagert negativt på organisasjonen aktivitet i Halden.

Dersom du ønsker å lese mer om Motstandsbevegelsens politikk, vil vi anbefale disse artiklene og skriftene:

Motstandsbevegelsen
Nasjonalsosialisme
Kampen mot homolobbyen
«Holocaust»

Kilde:
Bidro til å stoppe nazistisk markering i sentrum