Hjem Nyheter Ytterligere en Hollywood-jøde anklaget for seksualforbrytelser

Ytterligere en Hollywood-jøde anklaget for seksualforbrytelser

HOLLYWOOD Avsløringene om seksualforbrytelser i Hollywood fortsetter. Denne gang er det regissøren og manusforfatteren James Toback som er i søkelyset for ulike seksualforbrytelser.

Det begynte med den jødiske produsenten og Hollywood-toppen Harvey Weinstein, som tidligere har vært i søkelyset for seksuelle trakasserier og voldtekt. Nå fortsetter avsløringene om seksualforbrytelser bak kulissene i filmbransjen i Hollywood.

Denne gang er det den jødiske regissøren og manusforfatteren James Toback som står i søkelyset for å ha utsatt flere kvinner for seksuelle overgrep. I skrivende stund handler det om 38 kvinner som skal ha stått frem og anklagd Toback for seksualforbrytelser. Flere av kvinnene oppgir at den i dag 72 år gamle Toback skal ha gnidd seg opp mot dem, og onanert foran dem.

Skuespilleren Starr Rinaldi kom i kontakt med Toback i Central Park i New York for 15 år siden. Hun forteller:

– Han ville alltid at jeg skulle prøvelese for ham på et hotell eller i hans leilighet. Han kunne spørre om hvor viktig skuespill var for meg. Det tragiske er at hva man enn valgte, om man lå med han eller forlot han, var man ødelagt. Man hadde blitt utnyttet.

Adrienne LaVallley er en annen skuespiller som nå har tredd frem og forteller at Toback under et møte skal ha onanert foran henne.

– Jeg kjente meg som en prostituert, forteller LaValley, og fortsetter:

– Jeg var skuffet over meg selv, på vegne av mine foreldre og venner. Jeg fortjente å ikke fortelle om det til noen.

Toback nekter for anklagene som er rettet mot han og mener det er «biologisk umulig» for ham å oppføre seg på den måten som kvinnene hevder han har gjort, ettersom han har diabetes og hjerteproblemer. Videre påstår han at han ikke har truffet kvinnene, eller kun møtt dem i toppen fem minutter, og derfor ikke har noen minne av dem.

Kilde:
Ytterligare en Hollywoodjude anklagas för sexbrott

Relaterte artikler:
«The Hollywood Ten»
«Jøder dominerer Hollywood»
Hollywoodisme – ideologien som fortærte vestlig kultur
«Filmindustrien kontrolleres av pedofile!»
Advarer mot pedofile i Hollywood