Hjem Nyheter Norge Ytterligere to afrikanere pågrepet i gruppevoldtektssaken

Ytterligere to afrikanere pågrepet i gruppevoldtektssaken

 OSLO  Forrige uke ble en 18 år gammel afrikaner pågrepet og siktet for å ha tatt del i en brutal gruppevoldtekt av en ung jente i Oslo-området tidligere i sommer. Ytterligere to personer har nå blitt pågrepet – også disse afrikanere.

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

Den brutale gjengvoldtekten fant sted i Oslo i slutten av juli og skal ha pågått i mange timer. Offeret, en ung jente fra Østlandsområdet, anmeldte forholdet raskt og politiet innledet en omfattende etterforskning.

I slutten av forrige uke ble en 18-årig afrikaner pågrepet og siktet i saken. Lørdag ble mannen varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt medieforbud.

Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt, uttalte i helgen at politiet fremdeles jaktet flere gjerningsmenn.

Ytterligere to afrikanere pågrepet

Søndag ble enda en mann pågrepet og siktet for å ha tatt del i voldtekten. Mannen er en 18 år gammel afrikaner, og en venn av mannen som på lørdag ble varetektsfengslet.

Sent mandag kveld ble det politiet mener er en tredje gjerningsperson, pågrepet. Ifølge politiet er mannen jevnaldrende med de allerede pågrepne, og også han afrikaner.

Relatert artikkel:
Ung jente gjengvoldtatt av afrikanere i Oslo

Kilde:
Ny pågripelse i gjengvoldtektssak