Hjem Nyheter Zelenskys pressekonferanse: «Er han ruspåvirket?»

Zelenskys pressekonferanse: «Er han ruspåvirket?»

1

KIEV Ukrainas president gjorde en mildt sagt merkelig opptreden under sin pressekonferanse tidligere i går.

Torsdag ettermiddag dukket Ukrainas jødiske president Volodomyr Zelensky opp foran pressen der han opptrådte på en måte som får ham til å fremstå som i det minste uegnet i sin offisielle rolle.

Den slørete og stammende talen, dårlig holdning og hengende tunge øyne gjør det klart at noe ikke stemmer med Ukrainas president.

På sosiale medier tror mange at han er ruspåvirket, mens andre mener at han ikke takler presset og kollapser fysisk. Aftonbladet innrømmer også at Ukrainas president ser «merkbart sliten ut».

«De våkne øynene som dukket opp i videoer tidligere i uken, taler der han stolt og sterkt oppfordret landet sitt til å fortsette kampen, var mer slitne nå», skriver Aftonbladet og legger til at presidenten sover to, tre timer om nettene.

Aftonbladet opplyser imidlertid at presidenten dukket opp på en «uanmeldt pressekonferanse». En president som ønsker å fortsette å fremstå som «stolt og sterk» ville trolig ha latt være å møte på en uanmeldt pressekonferanse dersom han hadde vært fysisk utslitt eller upassende på annen måte. En person som er påvirket av narkotika eller alkohol trenger ikke nødvendigvis å være i stand til å ta slike rasjonelle avgjørelser.

Fredag ​​kom Russlands president Vladimir Putin med en uttalelse som forundret mange, men som fremstår som mer logisk etter Zelenskys merkelige opptreden i går. I talen oppfordret Putin Ukrainas væpnede styrker til å ta makten i landet da det ville være langt lettere å komme til enighet med dem, enn med «de narkomane som sitter i Kiev».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Viktor
Viktor
2 måneder siden

Jeg ønsker å se den jøde-jævelen der hengt. Han er svinet som fikk igang blodbadet der russere og ukrainere dreper og lemlester hverandre, og ødeleggelse av Ukraina. Og akkurat det var det sodomitten og de onde kreftene som står bak han ville oppnå.