Hjem Nyheter Zuckerberg frykter Den nordiske motstandsbevegelsen

Zuckerberg frykter Den nordiske motstandsbevegelsen

0

JØDISK MAKT På sin nå avslørte liste over «farlige organisasjoner og individer» plasserer Facebook Motstandsbevegelsen i kategorien «Hatorganisasjoner».

Den engelskspråklige nettavisen The Intercept har kommet over og publisert Facebooks hemmelige liste over «Farlige organisasjoner og individer». Listen omfatter over 4 000 poster. Under «Organisasjoner» listes aktive grupperinger ved siden av slike som har vært nedlagt i lang tid. På samme måte listes nålevende personer ved siden av lenge avdøde under «Individer».

Under hovedkategorien «Organisasjoner» finner man kategoriene:

  • Terror
  • Kriminalitet
  • Hat
  • Militant sosial bevegelse

Under hovedkategorien «Individer» listes kategoriene:

  • Hat
  • Kriminalitet
  • Terror

De systemkritiske organisasjonene og individene som kjemper mot globalisme, antihvithet og det liberale demokratiet finnes hovedsakelig under begge hovedkategorienes underkategori «Hat».

Mangfoldig samling «farlige, hatefulle organisasjoner»

Den nordiske motstandsbevegelsen står listet sammen med blant annet diverse nasjonalsosialistiske og etnonasjonalistiske grupperinger under «Hatorganisasjoner». Det er verdt å notere at også Nationalsocialistisk Front og Nordiska Rikspartiet er med på listen – tross at organisasjonene er nedlagt. Her finnes for eksempel English Defence League, Génération Identitaire og deres søsterorganisasjoner i USA og andre land, Knights Templar International, Proud Boys og Ukrainas Azovbataljonen – for å ikke glemme en kanadisk studentgruppering kalt Students for Western Civilization. Men disse har også selskap av dusinvis «hatefulle» musikkband som svenske Pluton Svea, Vit Agression, Vit Legioon og Bärsärkarna.

Spredning av hat? Foto: Motståndsrörelsen.se.

Adolf Hitler, Ian Stuart og Henrik Palmgren – «farlige hatefulle individer»

Kategorien «Hatindivider» inkluderer statsmennene og lederne Adolf Hitler og Benito Mussolini – men også for eksempel Red Ice-mediapersonene Henrik Palmgren og Lana Lokteff, den avdøde artisten Ian Stuart, incelskytteren Elliot Rodger, Proud Boys’ grunnlegger Gavin McInnes, Azovbataljonens leder Andriy Biletsky, den britiske counterjihadisten Tommy Robinson og den amerikanske internettkommentatoren Nicholas Fuentes.

Bakgrunn

Publiseringen av Facebooks svarteliste skjer, understreker Russia Today (RT), på et tidspunkt da Zuckerbergs sosiale medieplattform har blitt utsatt for press fra «hovedstrømmedier og politikere» i USA, med anklager om at de enda ikke har gjort tilstrekkelig for å «beskytte demokratiet».

Den tidligere Facebook-ansatte Fances Haugen ble forrige uke mottatt av USAs senat med rød løper – for at han betraktes som «varsler» om Facebooks antatte fraværende «forsvar av demokratiet». En annen tidligere ansatt, Sophie Zhang, gjennomgår denne uken en liknende utspørring.

«Holocaust» er en bløff. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Det kan også konstateres at avsløringen av listen fant sted i sammenheng med den kraftig overvåkede «holocaust»-konferansen i Malmö, hvor aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen informerte alle tilstedeværende om at «Holocaust er en bløff».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg