Hjem Nyheter «Kan føre til vold og drap» å kalle barn for gutter og...

«Kan føre til vold og drap» å kalle barn for gutter og jenter

KULTURMARXISME Den skotske helsemyndigheten advarer barnehagepersonale mot å kalle barna ved deres rette kjønn. Å gjøre det kan føre til vold og drap, ifølge myndigheten.

En tegnet TV-figur fra Canada og Australia om en gutt som tar over en jentes superheltrolle og klær, er en del av dagens transpropaganda rettet mot barn.

Den britiske helsemyndigheten (NHS) i Skottland propaganderer nå for «genusvennlige barnehager».

Ledelsen for NHS i Stor-Glasgow og Clyde sier at dagens barnehageutdannelse fører til «kjønnstereotypisk oppførsel» og at dette kan ha «stor effekt» på barn.

Det nåværende «stereotypiske» språkbruket med bare to kjønn og «påtvingede» kjønnsroller for barn i barnehager og førskoler innebærer «en glidende skala av økt vold».

NHS skriver i en rapport om situasjonen at «under treningen kommer vi til å utforske hvordan holdninger og språk utgjøre deler av en glidende skala av økt vold som kan lede til fysisk vold og drap».

Ledelsen for NHS oppfordrer personalet til å fundere over sitt bruk av tilsynelatende undertrykkende fraser som «God morgen gutter og jenter» og ber personalet om å fundere over om det tydelig fremgår at personalet ikke gjør forskjell på gutter og jenter når de blir tiltalt.

NHS’ dokument oppfordrer også barnehagepersonale til å ta kampen mot barn og besøkere i barnehagen om de sier ting som ikke er «genusvennlige»:

En tilfeldig kommentar kan fremstå harmløs, men dens påvirkning […] kan bli enorm og påvirke barnet for resten av livet.

NHS’ rapport har møtt kritikk. Stiftelsen Family Education Trust mener at deler av rapporten har «en veldig autoritær tone som i tilfellet om å kritisere foreldre hvis de bruker feil terminologi».

Å snakke om at det kan føre til vold og drap hvis barn eller deres foreldre ikke bruker «genusvennlige» ord mener representantene for stiftelsen er ekstremt.

En talsmann for NHS avviser kritikken med å si at retningslinjene er fleksible og at førskoler og barnehager er frie til å selv bestemme hvor langt de vil gå i den angitte retningen.

Kjønnsdysfori er politikk i flere land – samtidig

Det politiske arbeidet med å kjønnsforvirre skole- og barnehagebarn skjer samtidig i flere EU-land. I Finland ble det i 2015 presentert en håndbok som skulle resultere i likestillingsplaner.

Satu Elo, undervisningsråd i Finlands utdanningsstyre sa at håndboken er en «tipsguide».

– Håndboken har blitt ordentlig misforstått. Ingen har sagt at gutter ikke lengre for å kalles gutter og dessuten kan Utdanningsstyret ikke engang bestemme noe slikt. Håndboken inneholder tips som kan brukes hvis skolen eller læreren mangler egne ideer, sa Satu Elo høsten 2016.

I Sverige kom man i en statlig rapport frem til samme konklusjoner som i Storbritannia og Finland. Nordfront rapportere i fjor om at Skoleinspeksjonen ser at barnas frie lek kan innebære et problem som bør tas opp.

I rapporten står det blant annet at «Forskningen viser at hvis voksne ikke veileder i leken så befester barnehagen tradisjonelle kjønnsroller».

Siden juli i fjor er kjønn også fjernet fra den svenske grunnskolen. Samtidig startet en utredning om «skolens diskriminering av kjønn og kjønnsoverskridende identiteter»

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Foreldre trues når de protesterer mot LHBTP-propaganda i svenske barnehager
Dokumentar: Det kjønnsløse samfunn
FILM: The dangers of a transgender ideology
Dokumentar om angrende transpersoner