Hjem Nyheter USA sender soldater til Midtøsten, og Trump truer Iran

USA sender soldater til Midtøsten, og Trump truer Iran

UTENRIKS Etter stormingen av USAs ambassade i Bagdad på nyttårsaften sender USA nå ytterligere 750 soldater til Midtøsten, og president Trump truer Iran som han anklager for angrepet.

Etter stormingen av USA ambassadeområde i Bagdad på tirsdag fløy USA raskt inn et hundretall marinesoldater for å sikre ambassaden.

Nå annonserer Pentagon at 750 soldater sendes til Midtøsten som forsterkning. Soldatene har allerede forlatt USA og er på vei mot Kuwait.

Etter at amerikanske soldater hadde sikret ambassaden twittret president Donald Trump og anklaget Iran for å ha orkestrert angrepet:

Iran vil bli holdt ansvarlig for tapte liv, eller skader påført, på noen av våre anlegg. De vil betale en veldig høy pris! Dette er ingen advarsel, det er en trussel. Godt nyttår!

USAs prosionistiske president Donald Trump har brukt protestene rundt ambassaden som et påskudd for å oppvigle mot Iran. Han oppfordrer også det irakiske folket til å vende seg mot de sterke politiske kreftene i landet som har valgt å alliere seg med Iran.

Les også:
Yinon-planen og Stor-Israel
Sionistiske planer for Midtøsten
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
Toppdemokrat erkjenner: «Vi visste at det ikke fantes masseødeleggelsesvåpen i Irak»
Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel
– USAs allierte skapte Den islamske staten (IS)
Israelsk oberst pågrepet med IS-terrorister
Advokaten til IS-brud: IS-kalifatet er basert på staten Israel
SYRIA: USA ødelegger alt utenom IS