Hjem Nyheter Avslørt netthore sa opp lærerjobben – nå sies hun å tjene over...

Avslørt netthore sa opp lærerjobben – nå sies hun å tjene over 1,5 millioner dollar i måneden på OnlyFans

DEN MODERNE VERDEN I det hyperkapitalistiske Amerika er en lærer verdt mye mindre enn en e-hore.

Brianna Coppage.

Brianna Coppage (28) jobbet tidligere som lærer på en skole i Missouri da hun i all hemmelighet opprettet en konto på OnlyFans og begynte å selge nakenbilder der. Den dekadente sidevirksomheten ble imidlertid raskt avslørt, og etter at skolen konfronterte henne, tilsto hun. Da lenker til hennes OnlyFans begynte å spre seg til studenter via en lokal Facebook-gruppe, valgte Coppage å si opp jobben selv etter at skolen først midlertidig frigjorde henne fra jobben.

Men det som først så ut til å være en nedslående historie om dumheten ved å spre nakenbilder av seg selv på internett, ble raskt til en solskinnshistorie i amerikanske medier.

Fox News var først ute med å kunngjøre i et intervju med Coppage at hun har tjent nesten en million dollar på OnlyFans, til tross for at hun bare har hatt kontoen sin siden i fjor sommer. Ifølge KMOV, som også intervjuet Coppage, tjente hun bare 42 000 dollar i året, men takket være OnlyFans har hun nå kunnet betale ned all studiegjeld og billån.

– Som lærer vet jeg at jeg aldri ville ha vært i stand til å betale ned all gjelden min, sa Coppage til KMOV som en forklaring på hvorfor hun fortsatt er fornøyd med det delvis ufrivillige karriereskiftet.

Selv om man runder av summen på 1 million ned til 900 000 dollar, er det fortsatt over 9,5 millioner norske kroner som Coppage skulle ha tjent på mindre enn seks måneder, altså mer enn 1,5 millioner NOK i måneden. En annen avis som gjorde regnestykket antyder at Coppage måtte ha jobbet i 24 år som lærer for å tjene samme beløp.

Da Coppage nylig ble intervjuet i et amerikansk TV-program, jublet det liberale publikum oppmuntrende, da den svarte programlederen Tamron Hall gjentok at den tidligere læreren har tjent rundt en million dollar på å selge nakenbilder.

I intervjuer med mainstream media understreker Coppage at hun tidligere gjemte ansiktet sitt på OnlyFans slik at elevene ikke skulle kunne avsløre at læreren deres var aktiv på plattformen, og hun ser også ut til å bagatellisere vulgariteten i det hun gjør. Et raskt googlesøk viser imidlertid at i hvert fall siden hun ble avslørt og begynte å tjene store penger på OnlyFans, har Coppage gått over til å produsere direkte under eget navn, noe hun også er åpen om i presentasjonen på OnlyFans.

Verken Fox News eller andre medier som har repetert de fantastiske opplysningene ser ut til å ha gjennomgått Coppages påstander om sine inntekter, så tallene bør tas med en klype salt. Den gjennomsnittlige kvinnen som utfolder seg på plattformen anslås å bare tjene rundt 1 500 i måneden, og mange tjener mindre enn det.

OnlyFans majoritetseier er Leonid Radvinsky, en jøde, som ble født i Odessa, Ukraina, men nå bor og arbeider i USA. Radvinskys selskap tar 20% av alle inntektene som kvinnene som selger seg selv gjennom OnlyFans tjener.