Hjem Dagens video Dagens video: Hvorfor Adolf Hitler ikke var ond

Dagens video: Hvorfor Adolf Hitler ikke var ond

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens video forklarer en jente hvorfor Adolf Hitler ikke var ond, men tvert om en leder som faktisk brydde seg om sitt folk.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Historien om Adolf Hitler

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Gratulerer med dagen til Europas største sønn! Gratulerer med dagen til vår elskede fører som med det tyske folket i spissen førte Europa, men også hele verdens frihetskamp mot det jødiske tyranniet som fører folkene i krig, elendighet og tilslutt sin egen undergang. Det er tydelig for alle nå. Til Hilter hvis du leser dette fra himmelen. Alles Gute zum geburtstag! Heil Hitler! Unser geliebte Führer Adolf Hitler! Treu Dem Befehl des Führes! Du vil gå inn i historien som Europas største forsvarer, men forhåpentligvis ikke siste. Måtte Gud sende en ny Fører med din kraft, vilje og overtalelsesevner og… Les mer »

Willy Tepes
Willy Tepes
1 år siden

Det mest utrolige var at Hitler klarte alt dette uten å låne penger fra noen bank, alt var basert på folkets eget arbeid, ikke en Mark ble trykket uten at det lå fysisk arbeid eller et fysisk produkt bak som sikkerhet for valutaen. Han ga sitt folk en mening med livet ved å minne dem på hva som var viktig i tilværelsen. Det verste ved vår tid er at vi ikke har noe verdt å kjempe for, folk lengter etter noe mer enn meningsløs underholdning. Vi er blitt en nasjon av løsrevne individer, en grå masse uten røtter eller retning… Les mer »