Hjem Nyheter Hollywood-jøde tar avstand fra Israel: «De har løyet for oss»

Hollywood-jøde tar avstand fra Israel: «De har løyet for oss»

SIONISME Hollywood-skuespiller og jøden Seth Rogen har skapt rubrikker etter å ha åpent kritisert forbryterstaten Israels eksistens. «Som jøde har jeg blitt foret med løgner under hele mitt liv», forklarte Rogen sin anti-sionistiske holdning med.

Hollywood-jøden Seth Rogen tar avstand fra den jødiske forbryterstaten Israel. Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0).

Den amerikanske jøden Seth Rogen er kjent som både regissør og skuespiller i en lang rekke komedier fra Hollywood. Nå har han derimot brakt fornærmelse i det jødisk-dominerte media- og filmbransjen, ved å åpent ha kritisert den jødiske forbryterstaten Israel, rapporterer RT.

I en uttalelse i forbindelse med at han gjestet jøden Mark Marons podcast «WTF», sa Rogen at Israels eksistens er «helt urimelig» og at mange unge jøder er blitt lurt til å tro at det gikk fredelig for seg da jødene stjal landet fra den palestinske befolkningen.

– Hvis det virkelig handler om å bevare det jødiske folk, gir det ingen mening, for igjen, du samler ikke noe du prøver å bevare på ett og samme sted. Spesielt ikke om stedet beviselig er…ganske voldsomt, sa Rogen.

Videre mente Rogen at mange jøder er blitt hjernevasket til sionismen.

– Og jeg mener også, som jøde, at jeg ble foret med en stor mengde løgner om Israel under hele mitt liv. Du vet, de forteller deg aldri at «du forresten, det finnes mennesker [som allerede bodde] der».

– De får det hele til å virke som at [Israel] det bare satt der, «åh den jævla døren står åpen».

I podkasten forklarte Rogen også at han nå forventer seg å bli «grillet» av sionister og at han selv er «100 prosent redd for jøder». På den andre siden mener han at hans egen og Mark Marons jødiskhet gir ett visst vern.

– Det er skummelt. Men vi er jøder – vi kan si hva vi vil. Om noen kan si hva faen de vil om denne skiten, så burde det jo være to kjendisjøder, avslutter Rogen.

Les også:
Dagens video: Oded Yinon plan – planen om et Stor-Israel