Hjem Nyheter Globalt Intet innsyn når verdens globalister samles i Davos

Intet innsyn når verdens globalister samles i Davos

1

SKYGGEREGJERING Denne uken samler organisasjonen World Economic Forum verdens mektigste politiske og økonomiske ledere for årsmøte i Davos. Uten demokratisk forankring og bak lukkede dører legger globallistene opp strategier.

Den 22. til 25. januar samles toppene blant verdens politiske og økonomiske ledere under det prestisjetunge årlige møtet i World Economic Forum i Davos, Sveits.

Temaet for årets møte er: «Globalisering 4.0: Hva det betyr og hvordan vil det være til nytte for oss alle». Et av programpunktene heter «Kan man være patriot og verdensborger?»

Forskerne Christina Garsten og Adrienne Sörbom har i en bok med tittelen «Discreet Power» kritisk gransket den enorme skjulte makten som World Economic Forum utøver ved å sette dagsorden for senere globale politiske beslutninger. Forskerne skriver blant annet:

World Economic Forums makt handler om å sette selve premissene for dagsordenen, i tillegg til språklig og normativ forståelse av globale problemer. Den diskrete makten er også den nye type makten i den nye globale ordenen … De akutte problemene verden står overfor [krever] nye former for global styring.

De «nye formene for global styring» betyr et økende antall hemmelige forum, som i tillegg til World Economic Forum også innebærer Bilderberg-gruppen og Den trilaterale kommisjon.

Makten til de globalistiske organisasjonen er problematisk. Organisasjonene er ikke-demokratiske og kan ikke holdes ansvarlige. Åpenhet og innsyn mangler helt i diskusjonene som gjennomføres samt i hvordan delegatene utvelges. Forskere er ikke velkomne, og journalister som deltar på møtene er spesielt utvalgte.

Møtet i Davos er nå blitt såpass etablert at det ofte blir forvekslet med å være en del av FN-systemet, noe det ikke er. World Economic Forum er en sveitsisk stiftelse, grunnlagt i 1973 og finansiert av verdens 1 000 mest innflytelsesrike selskaper. Tyskeren Klaus Schwab er grunnleggeren av stiftelsen og dens leder.

Angela Merkel er en gjentakende deltaker. Det samme gjelder Marc Zuckerberg og Bill Gates. I år skal også Brasils nyvalgte president Jair Bolsonaro også delta.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

The movers and shakers of the world. Eller som det heter på norsk; globalistene, som jo er et annet ord for (((the chosenites))) og deres mange støttespillere.