Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen byr overklassen på flerkultur

Motstandsbevegelsen byr overklassen på flerkultur

KAMP / FILM: Grytidlig lørdag morgen lot aktivister fra Motstandsbevegelsen også overklassen få ta del i den flerkulturelle opplevelsen. Se film fra aksjonen nederst i artikkelen.

wöwö-640x360

Grytidlig lørdag morgen dro aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen til det eksklusive, og etniske homogene, området Saltsjöbaden utenfor Stockholm – nærmere bestemt Admiralvägen hvor millionvillaene tårner.

Ettersom beboerne i området stemte borgerlig, altså for masseinnandring og flerkultur, ved forrige valg, men ikke har fått muligheten til å oppleve den på nært hold i sin hverdag, valgte Motstandsbevegelsen å ta den flerkulturelle opplevelsen til Saltsjöbaden.

wöwö2-460x259

Med hjelp av en hvit varebil og et kraftig lydanlegg lot Motstandsbevegelsen beboerne høre på flerkulturell musikk og bønnerop tidlig på morgenkvisten, samtidig som man ropte slagord og forsikret de om at de IKKE kom til å slippe unna hva de selv har stemt for.

Borgere! Så lenge dere støtter den nåværende ordningen så kommer vi til å ta flerkulturen og alt hva den innebærer hit til dere. Hvordan skal deres ****penger redde dere da? Fremtiden tilhører oss nasjonalsosialister! Lenge leve Den nordiske motstandsbevegelsen!

Etter en stund dukket også politiet opp, noe som resulterte i at varebilen, samt all utrustning ble beslaglagt. Aktivistene ble mistenkt for ordensforstyrrelse.

FOTEB261-460x259

Se film fra aksjonen nedenfor:

https://youtu.be/sAxlxGcDf84