Hjem Nyheter Europa Ny dansk rapport om innvandring slår hull på liberale vrangforestillinger

Ny dansk rapport om innvandring slår hull på liberale vrangforestillinger

4

INTEGRASJON Innvandrere som har bodd i Danmark i tre generasjoner klarer seg dårligere enn hvite danske kvinner og menn i både utdannelse og jobb.

En dansk studie viser at tredjegenerasjons innvandrere ikke klarer seg bedre enn andregenerasjons innvandrere på grunnskolen. Samtlige ikke-europeiske innvandrere ligger under gjennomsnittet når det kommer til utdannelse i forhold til den etniske danske gruppen. Gjennomsnittet blant de danske ungdommene er 7,3 mens resten av den ikke-europeiske innvandrergruppen får 5,9.

Videre står det at omtrent halvparten av de med arabisk opphav i Danmark går på bidrag.

Når det kommer til arbeidsmarkedet satt forskerne en indeks på 100 for danske kvinner og menn i aldersgruppen 20–40 år. Alle innvandrergrupper havnet også her på et lavere nivå mellom 73–91, bortsett fra vietnamesiske kvinner som ligger på samme nivå som danske kvinner. Somaliernes barn havnet lengst ned på 48 ifølge rapportens indeks.

Det lave utdannelsesnivået hos innvandrergruppene kommer til å gjøre det vanskeligere for Danmark å konkurrere i et stadig mer høyteknologisk samfunn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

De samme liberalerne vil nok påstå at dette skyldes «diskriminering av folk med brun/svart hudfarge» i utdanning og arbeidsliv, men realiteten er høyst sannsynlig bare en effekt av lav IQ og negativ holdning til å bidra til etnisk fellesskap. En vietnameser har en snitt-IQ på 90-95, mens en somalier knapt når opp til 70, og MENA-landene ellers ligger på mellom 80 og 90. There you have it, imo.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Til helvete med innvandrere, De ødelegger bare liv og koster skatte betalere. Når de dør vil de møte guds sverd og få som fortjent. Det finnes kanksje noen snille innvandrere som for eksempel han taxi sjåføren osv men når det smeller så har vi ikke tid til og ta bakgrunnsjekk på folk mitt i en krigsone hvor det er snakk om liv og død. Vi kommer til og dømme folk etter hudfarge. For vår egen overlevelse

Anders
Anders
1 år siden

Er der et link til rapporten?

Anders
Anders
Svar til  Anders
1 år siden

Fandt det. det er skrevet så fint ud foran kilde. Hvis bare man så ordentligt efter.