Hjem Nyheter Playstation-sjef tatt på fersken – avtalte homosextreff med «15-åring»

Playstation-sjef tatt på fersken – avtalte homosextreff med «15-åring»

1

USA George Cacioppo var frem til nylig en høytstående sjef ved Sony. Nå har han fått sparken etter å ha blitt lurt i en felle av pedofiljegerne på Youtube-kanalen People v. Preds.

Youtube-kanalen People v. Preds, som jakter pedofile, klarte å lure Sony-sjefen George Cacioppo i en felle der han trodde han skrev med en 15 år gammel gutt på homosexappen Grindr. I løpet av samtalen byttet de blant annet bilder og diskuterte forskjellige seksuelle tilbøyeligheter.

I et klipp fra kanalen ser man Cacioppo stå og vente ved ytterdøren til sitt hus, på det han selv trodde skulle være en 15 år gammel gutt som ønsket sex.

Da Cacioppo innser at det ikke er en 15-årig gutt han har invitert hjem for å ha sex med som dukker opp, men en voksen mann fra People v. Preds, velger han å lukke døren og ikke svare på noen spørsmål.

Sony har nå gitt Cacioppo sparken og skriver i en uttalelse til CNET at de «er klar over situasjonen og at den aktuelle personens ansettelse har blitt avsluttet». Ifølge Adam Sharki, talsmann ved politiet i San Diego, har det blitt opprettet en kriminaletterforskning mot Cacioppo som ledes av ICAC, innsatsstyrken for forbrytelser mot barn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
9 måneder siden

Da myndigheter og politi lyser med sitt fravær i kampen mot pedofile er det godt det er mennesker som aktivt avslører disse satans syke avvikere.