Hjem Nyheter Europa «Stopp koronagalskapen» — Massive protester i Tyskland mot restriksjonene

«Stopp koronagalskapen» — Massive protester i Tyskland mot restriksjonene

4

UTENRIKS I Tyskland antas det at over en million mennesker sist lørdag deltok i omfattende protester mot korona-restriksjoner.

Lørdag ble det arrangert store demonstrasjoner i Tyskland for å protestere mot de restriksjoner og innstramninger av samfunnet som skjer på grunn av koronaepidemien. Demonstrasjonene gikk under navnet «Frihetsdagen» og store folkemasser gikk frem i Berlin og andre plasser, skriver Nya Dagbladet.

Minst 1 million mennesker beregnes å ha deltatt i protestene – mens tysk regimemedia mener det kun var «20.000» personer som deltok.

Tyskland har blitt rammet av betrakelig hardere restriksjoner enn Sverige og nå setter flere forskere og leger spørsmålstegn ved den ny-totalitære politikken som føres i landet under flagget om at det handler om «smittebekjemping».

Blant dem er Sucharit Bhakdi, professor emeritus i medisinsk mikrobiologi ved Gutenberg-universitet i Mainz, som i et åpent brev til den tyske forbundskansleren Angela Merkel sterkt kritiserer de pågående tiltakene.

Klaus Püschel, rettsmedisinsk professor i  Hamburg, fikk mye oppmerksomhet når han i tysk tv fremførte at koronahysteriet er «fullstendig overdrevet» og at samtlige «covid-19 dødsfall» som han har gransket viste seg å skyldes andre underliggende sykdommer og ikke covid-19,

Den tyske legen Wolfgang Wodarg som også er en sosialdemokratisk politikker, sier at koronaepidemien er urimelig opphauset og påminner om historien om keiserens nye klær da den egentlig ikke skiller seg vesentlig fra en normal influensaepidemi.

I tysk systemmedia hånes de som protesterer og gis ulike nedsettende epiter som «Korona-benektere», «konspirasjonsteoretikere», «vaksinemotstandere», «høyre-estoteriker», og «høyreekstremister». Avisen Bild mener også at antallet demonstranter – som er anslått av arrangøren å ha nådd 1,3 millioner deltakere – bare skal ha vært «20.000».

Under protestene nektet mange å bruke den obligatoriske «slavemasken» og holde sosial avstand, noe som ga politiet grunn til å oppløse demonstrasjonene ved 16-tiden lørdag. Publikum forlot da plassen fredelig.

Les også:
Koronaviruset

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Rockefeller plan details government takeover through pandemic martial law: https://www.intellihub.com/rockefeller-plan-details-government-takeover-through-pandemic-martial-law/

Steinar
Steinar
2 år siden

Jeg har ingen tro på at dette koronaviruset, om det i det hele tatt eksisterer, er så farlig som myndighetene vil ha det til. Vi har jo allerede sett hvor «alvorlig» myndighetene tar det når venstreekstremister og innvandrere samler seg for å motdemonstrere, eller demonstrere for Black Lives Matter. Da er ikke restriksjoner så viktig lenger. Og ikke minst at myndigheter fortsatt tillater masseinnvandring, til tross for at grensene skal være stengt.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

I Norge har enkelte tiltak vært fornuftige, som feks god håndhygiene og å unngå hosting, nysing, etc. i andres nærvær. Derimot er sosial avstand, også til ens nærmeste, aldeles absurd. Våre «tanter», kvinnelige OG mannlige, har trolig samfunnets beste i tankene, og ønsker å beskytte saueflokken ved påbud, forbud og oppfordringer, MEN ellers er det vi ser dette året, i mange land, en øvelse i sosial kontroll, med til dels brutal maktbruk og tvang. til isolering og bruk av munnbind, som nok kommer her og; bare vent og se. Og, via MSM får vi daglige drypp og påminnelser om hvor… Les mer »

A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

The organizer even speaks of 1.3 million. In any case, the largest demo against a German government since November 1989.
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211371

Bra! På tide at flere tyskerne begynner å våkne.

Skapjøden Bill Gates:
“You Don’t Have a Choice” – Bill Gates Gets Creepier
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211467

“The Insulted Majority”
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211519

NEVER FORGET: Swine flu vaccine rushed to market ended up paralyzing 500 Americans
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211526

http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2020/04/dees-social-distancing.jpg

Vaccine distribution will be ‘joint venture’ between CDC and Pentagon
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211462