Hjem Nasjonal kamp 1. mai i Ludvika: Pär Sjögren taler

1. mai i Ludvika: Pär Sjögren taler

0

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer Pär Sjögrens tale fra 1.mai-demonstrasjonen i Ludvika.

https://youtu.be/LGaHG_7YBPg

På 1. mai talte svenske Rede 5s redeleder Pär Sjögren blant annet om flerkulturens konsekvenser og politikernes svik. Sjögren løftet frem hvordan Den nordiske motstandsbevegelsen arbeider i hans rede for å belyse flerkulturens baksider, med rettede aksjoner på steder hvor det har skjedd gruppevoldtekter og liknende. Sjögren talte også om hvordan politikerne forgjeves gjør alt for å forsøke å motarbeide organisasjonens kraftige fremgang i Dalarna.

Avslutningsvis berørte han i talen Den nordiske motstandsbevegelsens valgkampanje og visjoner for Ludvika. Dessuten fortalte han om hvilket «dream team» kandidatene til kommunestyret utgjør:

Vi kommer til å drive en valgkamp her i Ludvika som ikke bare kommer til å gå inn i historiebøkene som den mest intensive som noensinne har blitt bedrevet, men også som den som når flest lokalpolitikere blir konfrontert for deres svik mot Ludvikas befolkning!

Merk mine ord, det kommer til å bli episk.

Vi har en god liste med åtte kandidater som stiller opp her i Ludvika. Samtlige med den erfaring som trengs for å klare et slikt oppdrag og representere partiet på en bra måte. Vi har en person som har sittet flere mandatperioder fra før og har erfaring som lekdommer. Vi har Pär Öberg som fullstendig har fått politikerne til å sette kaffen i vrangstrupen av sine klare og ærlige standpunkter på kommunestyremøtene. Vi har flere aktivister som har vært medlemmer lenge og kan vår ideologi og har utmerket seg veldig bra i lang tid i partiets tjeneste.