Hjem Nyheter Afrikansk rasist skylder brun rasisme på hvite

Afrikansk rasist skylder brun rasisme på hvite

6

ANTI-HVITHET En afrikansk historiker anser at all rasisme kommer fra hvite mennesker. Det selv når brune mennesker er rasister og når de lyver om rasisme.

Foto: t.v. Nell Irvin Painter (CC BY 3.0) og t.h. Jared Taylor. Bildemontasje.

Den afrikanske historikeren og forfatteren Nell Irvin Painter skrev i den jødiske avisen The New York Times i høst at hvite mennesker er skyld i all rasisme. Painters artikkel var et svar på en hendelse i New Jersey, som ledet til en forundersøkelse.

Artikkelen var et forsøk på en «analyse» av rasismen i Amerika, og ble skrevet som en kommentar til den aktuelle hendelsen der fire svarte ungdomsskolejenter hevdet å ha blitt trakassert da de så på en fotballkamp i New Jersey. Ifølge jentene skal to indiske gutter ha anvendt ordet neger og urinert på jentene, midt i all offentlighet og uten at noen av de andre tilskuerne inngrep.

Nyheten om det rasistiske og ydmykende angrepet vekket allmenn avsky og ga opphav til en pressekonferanse, samt politirapporter som førte til en forundersøkelse.

To uker senere meddelte politiet at ingen urinering på jentene hadde forekommet. Eventuelt hadde en mindre mengde vann eller annen veske blitt kastet i jentenes retning. De svarte jentene hadde altså løyet. Hvorvidt skjellsord hadde blitt brukt mot jentene er ifølge politiet usikkert, men noe som kan ha forekommet.

– Hvem vet hva mer de har løyet om, for internet ble taus om hendelsen for fire måneder siden, kommenterer den pro-hvite nasjonalisten Jared Taylor, leder for American Renaissance.

Taylor tror at folk «mistet interessen» for hendelsen da løgnen ble avslørt og siktelsen mot de indiske guttene ble lagt ned.

«De hvites feil»

Rasisten Nell Irvin Painter funderte på – før det ble klart at de afrikanske jentenes historie var en løgn – om de indiske guttenes oppførsel fremdeles kunne betraktes som rasistisk, selv om ingen hvite gjerningsmenn var involvert; dette fordi «rasisme spres av hvite» mennesker, ifølge henne.

I stedet for å spørre oss om hva guttenes raseidentitet sier om angrepet, bør vi forstå at guttene på en arvelig måte har utagert amerikansk hvithet gjennom svart misshandel.

De indiske guttene uttrykte og utagerte dermed hvit rasisme, og urinerte offentlig på svarte mennesker i «henhold til gammel hvit skikk», ifølge Painter.

Ved å gjøre som de gjorde, viser gjerningsmennene at rase er en sosial konstruksjon som folk uttrykker gjennom sine handlinger.

Painter mener her at de indiske guttene konstruerer seg som tilhørende den hvite rasen ved å være ond mot svarte, kommenterer Taylor videre.

I sin bok «The History of White People», utgitt i 2010, skriver Painter at:

Hvithet er bare en kategori av ikke-svarte, bare rester av det som ikke er svart. Men selv brune mennesker kan bli hvite om de bare er tilstrekkelig onde.

Jared Taylor anser at den jødiske avisen The New York Times og den afrikanske rasisten Nell Irvin Painters er medskyldige til at den anti-hvite rasismen øker.

Se Jared Taylor kommentere saken:


Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Det er så dumt at det er til å måpe av. «Rasisme» finnes hos alle, uansett rase og fasong. Og som afrikansk historiker burde hun vel satt seg inn i hvem som hovedsaklig stod bak slavehandelen. Og ikke minst visst at flere ble tatt som slaver i gamle dager, det inkludert hvite!

Morten
Morten
2 år siden

Men, «jøder og svarte kan jo ikke være rasister»
https://www.bitchute.com/video/2oDh1ET0ZcWN/

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Jeg – og mange med meg – er dritt lei dette «rasisme»-begrepet, som brukes i tide og utide overfor alle som sier eller skriver noe negativt om en gruppe eller etnisk minoritet. Vi kan enten bare omfavne ordet, fordi å være rasist er noe av det naturligste som finnes, eller avvise det, som ubrukelig til annet enn skjellsord og drittslenging. Å ville være sammen med sine egne, og unngå andre(fremmede), er et evolusjonært fordelaktig fenomen, fordi vi må kunne stole på våre nære, men være skeptiske og forbeholdne overfor de vi ikke kjenner.

Kommunisten
Kommunisten
2 år siden

Rasisme kommer fra hvite da de tok afrikanere til slaver.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Kommunisten
2 år siden

*Facepalm*

Det verste er at du antagelig også tror det du skriver.
Hvite var ikke de som stod bak slaveriet, selv om enkelte var medskyldige. Slavehandelen var hovedsaklig dominert av jøder, hvor også enkelte hvite og ikke minst svarte var involvert.

Videre så var det å ta folk til slaver noe som skjedde over det meste av verden i gamle dager, det var ikke noe som var unikt bare for ett folk. Også en god del hvite ble tatt til slaver.

Når det er sagt så var det de hvite som fikk opphevet slaveriet.

trackback
2 år siden

[…] også: Majoriteten av all masseskyting i USA er begått av svarte Afrikansk rasist skylder brun rasisme på hvite Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde FILM: Jared Taylor kommenterer […]