Hjem Nyheter Europa Afrikansk venstreekstremist-leder maner til drap på hvite

Afrikansk venstreekstremist-leder maner til drap på hvite

ANTIHVIT RASISME Under er internettkonferanse talte en senegalesisk venstreekstrem leder til sine tilhørere om at det var nødvendig å drepe hvite.

Lederen for SOS Racismos i Portugal, Mamadou Ba. Foto: Twitter.

Under en internettkonferanse for portugistalende, hovedsakelig fra Portugal og Brasil, tok lederen for den portugisiske grenen av SOS RAcismos ordet, hvorpå han rent ut sa at det var nødvendig å drepe hvite mennesker.

Lederen i Portugal er senegaleseren Mamadou Ba. Før han begynte å drive med politiske utspill har han også vært fotballkeeper, først for sitt hjemland og senere for Portugal hvor han nå bor.

Ba fortsatte under konferansen med å angripe den hvite mann:

– Det er nødvendig å drepe den hvite mann, morderen, kolonialisten og rasisten, for å unngå total kollaps for den svarte politiske kampen.

Ba virker dog ikke komme med egne tanker. Ifølge den portugisiske dagsavisen Correio da Manha er sitatet tatt fra en venstreekstrem anti-kolonialist ved navn Frantz Fanon, som forfekter vold mot franskmennene i Algeria.

Anti-hvite organisasasjoner

SOS Racismus er en gren av et nettverk med organisasjoner i mange land. I Norge heter organisasjonen «Nye SOS Rasisme», som er en etterfølger til «SOS Rasisme» som eksisterte fra 1985 til 2013 da den ble slått konkurs etter å ha lurt staten for bidragspenger ved å grovt overdrive sitt medlemsantall. Ti personer ble tiltalt for bedrageri, underslag og hvitvasking.

I Sverige heter organisasjonen «SOS Rasism» og samarbeider med ENAR – European Network Against Racism. Denne organisasjonen ble grunnlagt i Frankrike på 80-tallet og i Sverige var det en gren som het «rør ikke min kompis». Begge organisasjonene er sponset av den beryktede jødiske «filantropen» George Soros.

Bevegelsen blander godt med å preke om «islamofobi», afrikaneres rett til å komme til Europa og LHBTP-spørsmål.