Hjem Nyheter Europa Afrikansk venstreekstremist-leder maner til drap på hvite

Afrikansk venstreekstremist-leder maner til drap på hvite

1

ANTIHVIT RASISME Under er internettkonferanse talte en senegalesisk venstreekstrem leder til sine tilhørere om at det var nødvendig å drepe hvite.

Lederen for SOS Racismos i Portugal, Mamadou Ba. Foto: Twitter.

Under en internettkonferanse for portugistalende, hovedsakelig fra Portugal og Brasil, tok lederen for den portugisiske grenen av SOS RAcismos ordet, hvorpå han rent ut sa at det var nødvendig å drepe hvite mennesker.

Lederen i Portugal er senegaleseren Mamadou Ba. Før han begynte å drive med politiske utspill har han også vært fotballkeeper, først for sitt hjemland og senere for Portugal hvor han nå bor.

Ba fortsatte under konferansen med å angripe den hvite mann:

– Det er nødvendig å drepe den hvite mann, morderen, kolonialisten og rasisten, for å unngå total kollaps for den svarte politiske kampen.

Ba virker dog ikke komme med egne tanker. Ifølge den portugisiske dagsavisen Correio da Manha er sitatet tatt fra en venstreekstrem anti-kolonialist ved navn Frantz Fanon, som forfekter vold mot franskmennene i Algeria.

Anti-hvite organisasasjoner

SOS Racismus er en gren av et nettverk med organisasjoner i mange land. I Norge heter organisasjonen «Nye SOS Rasisme», som er en etterfølger til «SOS Rasisme» som eksisterte fra 1985 til 2013 da den ble slått konkurs etter å ha lurt staten for bidragspenger ved å grovt overdrive sitt medlemsantall. Ti personer ble tiltalt for bedrageri, underslag og hvitvasking.

I Sverige heter organisasjonen «SOS Rasism» og samarbeider med ENAR – European Network Against Racism. Denne organisasjonen ble grunnlagt i Frankrike på 80-tallet og i Sverige var det en gren som het «rør ikke min kompis». Begge organisasjonene er sponset av den beryktede jødiske «filantropen» George Soros.

Bevegelsen blander godt med å preke om «islamofobi», afrikaneres rett til å komme til Europa og LHBTP-spørsmål.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Mens en verden hjernevasket av jødisk media snakker om «de fæle rasistiske hvite», ja, hvite som har åpnet sine grenser for fremmed invasjon og gledelig prioriterer fremmede overfor sitt eget folk, …så oppfordrer fremmede hverandre til å drepe hvite, voldta, plyndre og fornedre. Hvite er de «onde» og fremmede er de «gode» i det nye bakvendtland.