Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjonshelg til ære for Horst Wessel

Aksjonshelg til ære for Horst Wessel

2

KAMP Motstandsbevegelsen gjennomførte i helgen aktivisme og aksjoner en rekke steder i landet til ære for den nasjonalsosialistiske martyren Horst Wessel.

Horst Wessel døde den 23. februar 1930 som følge av skadene han hadde pådratt seg etter å ha blitt utsatt for et attentatforsøk i regi av Rote Front. Wessel hadde en ledende posisjon i Sturmabteilung (SA) hvor han kjempet på Berlins gater under ledelse av Joseph Goebbels.

Wessel utviste var fanatisk, uselvisk og selvoppofrende. Han utviste tapperhet og heltemot, og var selve kampviljen personifisert. Etter sin død ble han således raskt en av de tyske nasjonalsosialistenes fremste martyr, men også for dagens nasjonalsosialister er Wessels livsgjerning og martyrdød en stor inspirasjon.

For å markere Wessels dødsdag og hedre hans minne, arrangerte Motstandsbevegelsen en nasjonalsosialistisk aksjonshelg til hans ære. Tre dager fullspekket med aksjoner, aktivisme, studiesirkler, sosiale sammenkomster og treninger.

I over 20 ulike byer og tettsteder ble det utført aktivisme i form av å sette opp plakater og klistremerker, dele ut flyveblader, samt ulike avsperringsaksjoner. De interne sammenkomstene hadde naturligvis fokus på Wessel, hans liv og koblingen til dagens kamp.

Gjør din plikt – engasjér deg i Den nordiske motstandsbevegelsen i dag!

Se bilder fra aksjonene nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
2 år siden

Bra jobba alle sammen!

Revolusjonæren
Revolusjonæren
2 år siden

Veldig bra!