Hjem Nyheter Amerikansk undersøkelse: Én av fem i Generasjon Z «identifiserer seg som LHBTQ»

Amerikansk undersøkelse: Én av fem i Generasjon Z «identifiserer seg som LHBTQ»

1

LHBTQP Ifølge en ny opinionsundersøkelse forårsakes økningen blant unge amerikanere som «identifisere seg som HLBTQ» fullstendig av den økende gruppen «trans- og biseksuelle».

Illustrasjonsbilde. Foto: CC Public Domain.

Én av fem i Generasjon Z (de som vokste opp etter årtusenskiftet) identifiserer seg i dag som «LHBTQ» – og antallet amerikanere som gjør det har doblet seg på et tiår – ifølge en ny opinionsundersøkelse.

Oppgangen forklares ikke av at flere skulle oppgi seg som homoseksuelle, men av at et økende antall ser seg som trans- eller biseksuelle.

«Undersøkelsen viser at 4,0 prosent av USAs voksne befolkning identifiserer seg som biseksuelle, 1,5 prosent som homoseksuelle menn, 1 prosent som lesbiske og 0,7 prosent som transseksuelle» rapporterer Daily Mail, og kommenterer:

Studien kommer frem til at nesten 21 prosent av voksene fra generasjon Z identifisere seg som lhbtq, hvilket er dobbelt så stor andel som tilsvarende blant millenniumsgenerasjonen, 20,5 prosent. Nesten én av seks voksne «hlbtq-identifiserende» i Generasjon Z identifiserer seg som biseksuelle.

Amerikanere som identifiserer seg som LHBTQ representerer 7,1 prosent av befolkningen, sammenliknet med 5,6 prosent for ett år siden.

I 2012 oppga 3,5 prosent av amerikanerne at de identifiserer seg som LHBTQ.

Tallene peker altså på at et økende antall amerikanere ikke «fødes homoseksuelle».

Økningen virker i stedet forklares av at stadig flere ikke identifiserer seg som homser eller lesbiske, hvilke fortsatt utgjør kun 2,5 prosent, men av de som identifiserer seg som bi- eller transseksuelle – totalt 4,7 prosent.

Propaganda forklarer økningen

Dette eksemplifiserer ifølge den konservative skribenten Paul Joseph Watson hvordan den store økningen av andelen og antallet mennesker som identifiserer seg som HLBTQ (eller mer spesifikt som bi- og transseksuelle) er resultatet av «sosial ingeniørkunst».

Da (den homoseksuelle) debattøren Glenn Greenwald i fjor pekte på akkurat dette, ble han forkastet som «transfob».

Greenwald skrev på Twitter at «nesten hele økningen kommer av de som identifiserer seg som bi- eller transseksuelle, ikke homoseksuelle».

Han fortsatte med å belyse hvordan «majoriteten av amerikanerne som angir «bi-identitet» har sine langvarige relasjoner med personer av det motsatte kjønn (33%) snarere enn med personer av samme kjønn (3,7%)».

Så ti ganger flere personer, som identifiserer seg som «bi», lever i hetero-forhold.

«Guttejenter» hjernevaskes til å se seg som transseksuelle

Debattøren Greenwald ser en forklaring til dette i det faktum at «mer maskuline jenter nå (av samfunnet) oppmuntres til å identifisere seg som transseksuelle …» mens samme samfunn tidligere strevde etter å få disse jentene inn i den homoseksuelle falden.

Ordet som tidligere i ordbøker hadde definisjonen «mannaktig jente» ble senere ofte omdefinert til «lesbisk».

Watson på sin side mener at den aktuelle opinionsundersøkelsens resultat understreker hvordan «hovedstrømskulturens økende besettelse av identitetspolitikk manipulerer unge mennesker til å identifisere seg som LHBTQ da de finner det kult, vågalt eller gjør dem mer unike».

Men, påpeker han, gitt at «denne hjernevasken prakkes på gjennom toppstyrt sosial ingeniørkunst» er identifikasjonen «hverken kul eller unik – og heller ikke spesielt sunn», om man tar hensyn til «den økende risikoen for mental sykdom og depresjon som kommer med slike livsstiler».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 måneder siden

Vi kan bare konstatere at flere tiår med propaganda og hjernevask av barn og unge har gitt resultater, i form av at stadig flere identifiserer seg som «binære». Og dette helt i strid med fakta; at menneskeslekten, som i dyreriket, er delt i hann- og hunnkjønn, biologisk(med en mikroandel hermafroditter, o.a.). Men i vår tid gjelder følelser og «identitetspolitikk», ikke fakta. At mange vil ofres i sykdom og selvmord på «mangfoldighetens og frihetens» alter er en rimelig pris å betale for analismens velsignelser. Og igjen, for å gjenta meg selv; (((hvem))) står bak denne folkeødeleggende agendaen?