Hjem Nyheter Norge Antallet familiegjenforeninger vil eksplodere

Antallet familiegjenforeninger vil eksplodere

6

 MASSEINNVANDRING  Hvert år søker ankommer i snitt 12 000 «flyktninger» til Norge gjennom såkalt familiegjenforening. Et antall som med all sannsynlighet vil stige voldsomt de neste årene.

masseinnvandring-flyfoto

Utlendingsdirektoratet (UDI) uttalte nylig at det må opprettes minst 100 000 nye mottaksplasser til 2016. Dette gjennom blant annet gigantiske mottak som huser omkring 3 000 mennesker utenfor norske storbyer.

I tillegg til denne innvandringen, har det de siste årene ankommet i snitt 12 000 innvandrere gjennom såkalt familiegjenforening. Et antall som garantert vil komme til å stige enormt de neste årene. Antallet 12 000 baserer seg nemlig på de siste fire årene, og er overhode ikke representativt for hvordan det vil se ut de neste årene, med tanke på omfanget av masseinnvandringen i dag.

norskpass

Somaliere topper statistikken

De siste årene er det innvandrere fra land som Somalia, Syria, Sudan og Eritrea som topper statistikken over familiegjenforening. Ifølge Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsmann, Mazyar Keshvari, så er familiegjenforening årsaken til det store antallet somaliere i Norge.

– Familiegjenforening er ene og alene årsaken til at somaliere er den største ikke-vestlige innvandringsgruppen i Norge.

Ifølge UDI finnes det opp mot 40 saker hvor én innvandrer har blitt gjenforent med hele ti eller flere familiemedlemmer.

Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talskvinne, Helga Pedersen, forteller til VG at hun ønsker å være forsiktig med å uttale seg om hvorvidt antallet familiegjenforeninger bør reduseres, ettersom dette ifølge henne reguleres av «internasjonale konvensjoner som verner om retten til å ha et familieliv».

Økende masseinnvandring

Til tross for at vi er inne i den kalde årstiden, noe mange anså ville bremse masseinnvandringen, ser den snarere ut til å øke. De siste ukene har antallet per uke ligget på 2 500, og det totale antallet var den 25. november oppe i 29 000 hittil i år.

Kilde:
Hver år kommer det 12.00 familieinnvandrere til Norge

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg