Hjem Nyheter Antifascistiske menn oppfordres til å kle seg i dameklær

Antifascistiske menn oppfordres til å kle seg i dameklær

5

HUMOR På YouTube-kanalen til Boston Antifa har det blitt lagt ut en film der antifascistiske menn oppfordres å «ta et steg tilbake» og begynne å kle seg som kvinner.

I filmen diskuterer Antifa-medlemmet Quinn problemstillingene rundt overrepresentasjonen av menn innen den antifascistiske-bevegelsen, og hvorfor kvinner bør løftes frem i maktposisjoner innen Antifa.

Hennes råd er at menn i bevegelsen bør «ta et steg tilbake og reflektere over sitt kjønn og seksualitet», samt begynne å kle seg i dameklær for bedre å kunne forstå hvordan det er å være kvinne.

Om budskapet i filmen representerer grunnleggende feminisme og kulturmarxistisk teori, eller faktisk er en særdeles godt gjennomført parodi, blir opp til deg som leser å avgjøre.

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Johan GTommy JohanssonAntifacistiska män uppmuntras till att klä sig i kvinnokläder | Nordfront.seTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Kan bara hålla med.
På med skjørt och pumps och ta ett steg tillbaka.

trackback

[…] Källa: Antifascistiske menn oppfordres til å kle seg i dameklær […]

Tommy Johansson
Tommy Johansson

17 mai, Europas mest radikale Grunnlov, jøder jesuitter og sigøynere har ei adgang til riket. Utrolig men sant, Norge skal være nordmenns trygge havn. vår krybbe, vårt trygge sted, vår friplass. Norden er den/skal være den sunneste jorda for vårt folk. Nordiske folk spirer ikke uten et trygt territorium/jord. Odd synger fint om det. Man må like kjærligheten til folket i sangen.

Tommy Johansson
Tommy Johansson
Johan G
Johan G

Haha Antifa…