Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Årsavslutning med julebord i Rede 1

Årsavslutning med julebord i Rede 1

3

ÅRSAVSLUTNING Lørdag 5. januar avsluttet Rede 1 kampåret 2018 og ønsket det neste velkommen med et velfortjent julebord.

Aktivister, medlemmer og sympatisører samlet seg lørdag 5. januar et sted på Østlandet for å feire slutten på det gamle, og begynnelsen på det nye kampåret – med et velfortjent julebord.

Vintertur i skogen.
Vintertur i skogen.
Bordet er dekket.

For de som kunne komme tidlig startet arrangementet på formiddagen med utendørsaktiviteter, hvor flere gikk på vintertur i den vakre vinterskogen. Etterhvert kom flere og det ble samtalt om alt fra familieliv til fotografiteknikk – tid for røverhistorier fra tidligere aktivisme ble det naturligvis, til alles fornøyelse.

Før middagen ble det servert kaffe og småkaker som kokken for dagen hadde bakt. Et heldig medlem fikk også æren av å vispe krem til desserten.

Krem vispes iherdig.
Krem vispes iherdig.

Som vanlig på Rede 1s arrangementer ble det servert god mat. Kveldens middag besto av helstekt kalkun med poteter og waldorfsalat. Til dessert ble det servert multekrem og napoleonskake.

Etter at alle var mette og fornøyde reiste enkelte utover kvelden hjem, mens andre ble værende i lokalet en stund til og holdt praten ved like. Stemningen var på topp og arrangementet var en utmerket avslutning på det gamle, og begynnelse på det nye kampåret!

Vil du være med på neste arrangement? Har du lyst til å bidra i kampen for å redde vårt folk? Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen i dag!

Se flere bilder her

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
3 år siden

Det ser veldig hyggelig ut! ?‍♂️

Tom
Tom
3 år siden

Ser ut som dere hadde en veldig hyggelig kveld. Velfortjent Rede 1

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Ser veldig koselig ut 🙂