Hjem Nyheter Norden Banken stiller seg bak mordbrann – stenger Nermans Swish og bankkonto

Banken stiller seg bak mordbrann – stenger Nermans Swish og bankkonto

13

BANKMAFIAEN Etter at Freddy Nerman fikk sitt hus nedbrent har Sparbanken Syd valgt å stenge ikke bare hans Swish, men også hans private bankkonto som han betaler regninger med. Dette for å forhindre folk i å støtte Nerman.

I slutten av forrige uke ble det startet en innsamling til støtte for Freddy Nerman hvis hjem brant ned tidligere i uken. Politiet etterforsker hendelsen som mordbrann og alt tyder på at det var en politisk motivert handling.

Mange mennesker viste solidaritet med Nerman og donerte penger til ham. Etter helgen, på mandag formiddag, besluttet dog Nermans bank – Sparbanken Syd – å stenge Swish-kontoen (Sveriges Vipps, red. anm.) som han mottok donasjoner på. Ikke nok med at banken nektet sin kunde å ha Swish og ta imot donasjoner etter i prinsipp alt han eier brant opp, de valgte dessuten å avslutte bankkontoen som han i lang tid har hatt i banken og bruker for å betale sine regninger.

Denne beslutningen ble meddelt Nerman på mandag, og han fikk beskjeden etter at beslutningen hadde blitt tatt av en lyssky sikkerhetsavdeling hos banken som det ikke gikk å kontakte over telefon. Nerman ble i stedet henvist til å kommunisere med sikkerhetsavdelingen per post og vurderer nå å ansette en advokat for å få tilbake sin bankkonto.

At svenske banker er for meningsundertrykkelse er kjent fra før, men at en bank på denne måten stiller seg bak en mordbrann og forsøker å hjelpe til med å ruinere en enkelt privatpersons liv er en unik bunnnotering selv for Sveriges banker.

Ytterst ansvarlig for Sparbanken Syd er styreleder Hans Boberg som selv står skrevet som bosatt i en 7-millioners villa på Hobyvägen 77 i Borrby. De som vil stille spørsmål ved bankens oppførsel når ham på: +46 709-92 77 12.

Innsamlingen fortsetter!

De som vil støtte Freddy Nerman kan for tilfellet poste kontanter til:

Nordfront
Box 52
77222 Grängesberg
Sverige
Legg ved en lapp med teksten «Nerman» på.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
2 år siden

[…] Banken har stengt Freddy Nermans konto. De som vil støtte ham kan for tilfellet poste kontanter […]

Marius Simonsen
Marius Simonsen
2 år siden

Vanvittig hvor lavt en bank kan gå for å gjøre ting verre for sin egen kunde.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Faen helt utrolig.

Grim
2 år siden

Lavmål av Bank Syd, bare å boikotte denne banken

Jan-Christopher
2 år siden

Hele saken er jo helt sinnsyk!

Heimdal
2 år siden

Skulle tro det var en lett sak det der da. Går jo som diskriminering å ikke tilby tjenester til folk på bl.a politisk grunnlag.
FN-konvensjonens artikkel 26:
– Alle er like for loven og har uten noen form for forskjellsbehandling rett til lik beskyttelse av loven.
I dette øyemed skal lovgivningen forby enhver form for forskjellsbehandling og sikre alle likeverdig og effektiv BESKYTTELSE mot forskjellsbehandling på noe slikt grunnlag som rase, hudfarge, kjønn, språk, religion, POLITISK ELLER ANNEN OPPFATNING, NASJONAL eller SOSIAL opprinnelse, eiendom, fødsel eller stilling for øvrig.»

Øystein Vaule
Øystein Vaule
2 år siden

Faen så jævla drøyt!!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Helt hårreisende og utrolig!

Mimir
Mimir
2 år siden

Viser jo hvor ekstremt det har blitt. Man lar jo slike mennesker holde på, de frykter vel ikke juling engang… Hvilket politisk ståsted har Freddy Nerman da? Regner jo med at han er nasjonalsosialist eller tilhører det nasjonalistiske synet på noe vis pga «bankster» terroriseringen. Mange grådige ødelagte mennesker som Hans Boberg, kapital og null moral.

Katrine
Katrine
2 år siden

Helt uakseptabelt.

Jan Hjelm
Jan Hjelm
2 år siden

Kopia av mejl som skickats till Sparbanken Syd: Hej! Varför har ni stängt av en av era kunder från Swish och avslutat hans konto hos er bank? Jag pratar om Freddy Nerman som fick sitt nyinköpta hus nedbränt av politiska skäl. Nu går ni mordbrännarnas ärenden genom att säga upp hans konto. Vad har hans politiska engagemang något som helst intresse för er att blanda er i? Nu står inte Nerman ensam mot världen. Vi är många som ställer upp och hjälper honom ekonomiskt. Då kommer ni och slår undan benen för honom. Det ser inte bra ut och vi… Les mer »

Sigøynerkongen
Sigøynerkongen
2 år siden

Ufyselig oppførsel!

Hanne
Hanne
2 år siden

Helt forkastelig. Har ikke ord.