Hjem Nyheter Norden Barn ble knivstukket og kastet ned fra 5. etasje

Barn ble knivstukket og kastet ned fra 5. etasje

3

SVERIGE To barn ble knivstukket og kastet ned fra femte etasje i en bygård i Hässelby. Faren til barna er pågrepet.

Foto: Åsted Stockholm/Facebook

Søndag kveld ble to barn, en sju år gammel jente og en tre år gammel gutt, kastet ned fra femte etasje i en bygård i Hässelby vest i Stockholm. Før det hadde barna blitt knivstukket.

Gutten døde på grunn av skadene, men jenta ser fortsatt ut til å ha overlevd og blir behandlet med livstruende skader på sykehus.

Ifølge medieoppslag er barnas far pågrepet, mistenkt for ugjerningen. Han immigrerte til Sverige fra Senegal i 2006 og fikk svensk statsborgerskap i 2011. Han giftet seg med en kvinne fra hjemlandet som kom til Sverige, og som han da fikk barn med.

Faren skal også ha knivstukket seg selv og ble derfor kjørt til sykehus. En kvinne er også pågrepet, men det er uklart om det er barnas mor.

En nabo sier til Samnytt at det ikke ble hørt noe bråk før barna ble kastet ut fra 5. etasje. Paret skal ha flyttet inn i leiligheten i 2020.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
7 måneder siden

Media vil utvilsomt tilskrive denne handlingen «pykisk forstyrrelse», noe det sannsynligvis også er. Så kan man spørre seg om «migranter» fra Afrika er mer utsatt for «forstyrrelser» enn de innfødte i Norden. I tilfelle er det sikkert pga «rasismen» de møter fra oss hvite. Det blir neppe bedre før etnisk nordiske begår kollektivt selvmord og våre territorier blir overlatt til Afrika.

Roger M
Roger M
7 måneder siden

Helt utrolig sykt. Hva fikk faren til å gjøre noe slik? Spurte barna om de kunne få bacon?

Andreas
Andreas
7 måneder siden

Det kreves en helt spesiell ondskap for å gjøre noe slikt som dette. På ingen måte overrasket at det var en afrikaner.