Hjem Nyheter Europa Belgiske sionistpolitikere raser over tysk krigspensjon

Belgiske sionistpolitikere raser over tysk krigspensjon

2

UTENRIKS En gruppe belgiske sionistpolitikere krever i en resolusjon at Tyskland umiddelbart stopper utbetalingen av pensjon til belgiske innbyggere som ble skadet i strid på Tysklands side under andre verdenskrig.

75 år etter andre verdenskrig raser en politisk strid om tysk krigspensjon til innbyggere i Belgia. En gruppe belgiske parlamentarikere fra partiene Front Démocratique des Francophones (FDF) og Parti Socialiste (PS) har reagert på opplysningene om at personer som deltok i krigen på Tysklands side tar imot pensjonspenger fra nabolandet.

Tidligere i uken stemte det belgiske parlamentets utenrikskomité for å stille krav overfor forbundskansler Angela Merkels regjering om at landet umiddelbart setter stopp for utbetalingene. De vil også at Tyskland skal navngi mottakerne, hvis identiteter beskyttes av Tysklands lover om personvern.

I følge det tyske sosial- og arbeidsdepartementet dreier det seg om 18 personer – ikke 30 som de belgiske parlamentarikerne hevder – som får slik krigspensjon, hvorav noen kan være tyske statsborgere.

– Det er en kompensasjon for personer som har pådratt seg skader i sammenheng med krigsinnsats – ikke for at de har tilhørt Wehrmacht eller Waffen-SS, sier en talsperson for det tyske departementet.

Talspersonen påpeker videre at ingen av pensjonistene har blitt dømt for noen forbrytelse mot menneskerettigheter eller liknende som skulle kunne gi anledning til å stille spørsmål ved deres erstatninger.

Det er ikke første gangen den lovlig fortjente pensjonen volder strid mellom nabolandene. I 2017 besøkte en gruppe belgiske sionistparlamentarikere Berlin for å forsøke å tvinge Tyskland til å stoppe utbetalingene.

Den statlige belgiske radioen RTBF rapporterte også at liknende pensjonsutbetalinger fra Tyskland gjøres til personer i Storbritannia, Spania, Sverige, Nederland og Sveits.

Også den folkefiendtlige tyske politikeren Ulla Jelpke, representant for venstrepartiet Die Linke i forbundsdagen, raser mot utbetalingene og sier:

– Det er uakseptabelt at nazi-kollaboratører får pensjonsutbetalinger i årtier, mens nazismens ofre må kjempe for å få kompensasjon.

Dette er en forundringsverdig grov løgn med tanke på de milliardbeløp som Tyskland har blitt tvunget til å betale ut til såkalte overlevere. Tross dette protesterer altså sionist-kollaboratører mot lovlig ervervede pensjoner til en håndfull personer som i dag alle er over 90 år.

I følge beregninger handler det om mellom cirka 4 500 kroner og 13 000 kroner per måned som disse modige personene, som sverget troskap til sin leder og kjempet for en fremtid for sitt folk, får som kompensasjon for de skader de pådro seg i kampen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Hadde de nå gjort dette mot de når de var yngre er ille nok. Men å gjøre dette mot de når de er i slutten av livet. Er galskap!

Reodor
Reodor
3 år siden

Hadde det vært opp til meg så skulle de alle fått tidoblet pensjonen!

Alle menn og kvinner som har kjempet mot disse onde globalistiske jævlene er er de sanne helter av Europa og av menneskeheten.