Hjem Nyheter Biden nominerer kommunist til myndighetssjef

Biden nominerer kommunist til myndighetssjef

2

USA Joe Biden nominerer kommunisten Saule Omarova til sjef over myndigheten OCC.

Saule Omarova. Foto: CC public domain.

Office of the Comptroller of the currency er et eget byrå i det amerikanske utenriksdepartementet. Byrået trenger en ny sjef, og president Joe Biden har nominert kommunistbankieren Saule Omarova.

Tidligere i år deltok den asiatiske kvinnen på en konferanse hvor hun snakket om sine egne skriverier. Omarova fortalte at hun vil «demokratisere og redesigne» det finansielle systemet for å gjøre det «mer likestilt for alle».

– Det kommer ikke til å finnes private bankkonti og alle innskuddskonti vil flyttes til Federal Reserve, forteller hun om sin fremtidsvisjon.

Videre vil hun at alle banker skal stenges foruten landets private sentralbank, Federal Reserve. På denne måten skulle finansmarkedet kunne bli mer sentralstyrt.

Omarova diskuterte også mulighetene for Federal Reserve til å ta penger fra privatpersoner hvis det skulle bli inflasjon i samfunnet.

Nå skal senatet ta stilling til om Omarova kan ta over sjefsposisjonen, men flere republikanere har allerede sagt at de ikke kommer til å godkjenne kandidaten.

– Omarovas støtte til kommunistidealer diskvalifiserer henne fra posisjonen, sier den republikanske senatoren Steve Daines til Breitbart.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
mia
mia
1 måned siden

«Det kommer ikke til å finnes private bankkonti og alle innskuddskonti vil flyttes til Federal Reserve», forteller hun om sin fremtidsvisjon. Federal Reserve, ja! Og hvem eier og driver Federal Reserve? Jøder. Og det er ingen konspirasjonsteori engang!

https://rumble.com/vhqrxz-paul-weston-conspiracy-theory-meets-reality.html

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 måned siden

Kommunismen er et ektefødt barn av jødedommen, og kontroll med finans- og bankvesenet er et helt sentralt element i det «idealsamfunnet» som skal skapes, der staten bestemmer alt og det private(sivilsamfunnet), er avskaffet. Dette er et flergenerasjonalt «prosjekt», som har gått over århundrer, men aldri oppgitt. Med opprettelsen av The Federal Reserve i 1913 kom et stort gjennombrudd, da kontrollen med $ ble underlagt en gruppe privatbanker, der finansjødene var tungt representert.