Hjem Nyheter Norden Borgerlige opinionsdannere setter fokus på politivolden i Kungälv

Borgerlige opinionsdannere setter fokus på politivolden i Kungälv

3

SVERIGE Innvandringskritiske borgere har satt søkelyset på politiets vold mot demonstranter i Kungälv.

Den borgerlige og innvandringskritiske Facebook-siden Politikfakta – som har over 88 000 følgere – har satt søkelyset på politiets vanvittige vold mot demonstranter i Kungälv.

Facebook-siden har delt filmen av at en aktivist blir påkjørt av en politibuss. Politikfakta funderer over hvilken reaksjon fra etablissementet – som kan uttrykke kritikk mot politimakten når den handler mot ikke-hvite – som overgrepet kommer til å få. De spør seg dessuten hvilken annen samfunnsgruppe som hadde tålt en slik behandling som anarkotyranniets håndlangere utøver mot annerledestenkende i Norden.

Innlegget er fullstendig oversvømt av svensker som forferder seg over politiets oppførsel. Mange vil at ordensmakten i stedet for å trakassere og mishandle annerledestenkende skal bli hardere mot kriminelle innvandrergjenger.

Noen av de mest likte kommentarene følger nedenfor:

  • «hvorfor politiet er ikke så tøffe i Rinkeby ?»
  • «Er hudfargen lys og oppførselen ikke voldsom så kan politiet være riktig hard som vist… Med mørk hudfarge og liten respekt for kvinnelige betjenter så er det kaffe og boller som gjelder.»
  • «Jeg forutsetter at han anmelder politiet, slik får det ikke være. Først overkjørt, og som takk for det armen nesten vridd ut av ledd. Ikke for at jeg liker Nmr, men de har jo faktisk rett til å demonstrere.»
  • «Nå er våre politimenn dyktige når dem ikke gjør motstand!?vis den styrken når det gjelder kriminelle»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 år siden

Slik skal det være.
Istedet for disse moderate cucks som føler for å måtte kritisere Motstandsbevegelsen hver eneste gang globalistene går løs med batonger og krigsoverskrifter, fordi de synes «det ser så dårlig ut i mainstream media», så må folk heller rette fokuset mot fienden og avvæpne dem, istedet for å gi dem større makt ved å alltid krype for dem.

Martin
Martin
3 år siden

Skulle bare mangle at folk begynner å rette fokus mot politivolden og forræderiet/sviket som begås mot vårt folk. Altfor lenge har folk blitt lurt av (((media))) til å tro at vi er den store stygge ulven, og blitt manet til å sparke ned isteden for opp mot de kriminelle som sider med makta.

trackback
8 måneder siden

[…] også: Borgerlige opinionsdannere setter fokus på politivolden i Kungälv Göteborgpolitiet kan ikke begrunne oppløsningen av demonstrasjonen Svensk kvinne ble slått […]