Hjem Nyheter Europa Britiske myndigheter begynner å registrere coronasmittede etter etnisitet

Britiske myndigheter begynner å registrere coronasmittede etter etnisitet

4

UTENRIKS Britiske myndigheter har nå begynt å registrere coronasmittede etter hvilken etnisk gruppe de tilhører.

Illustrasjonsbilde.

Den britiske helsemyndigheten Public Health England, en underavdeling av Department of Health and Social Care som blant annet har ansvar for helsehjelp i England, har nå begynt å registrere coronasmittede etter hvilken etnisk gruppe de tilhører.

Hensikten med tiltaket er å bedre kunne kartlegge smitten blant afrikanere, asiatere og andre ikke-hvite grupper som ser ut til å være mer alvorlig rammet av viruset.

Av 4800 coronapasienter med harde symptomer var det 34 prosent som indentifiserte seg som afrikanere, asiater eller tilhørende en minoritet sammenliknet med 14 prosent av befolkningen for øvrig.

Av helsearbeidere som døde av corona, var nesten 75 prosent medlemmer av de nevnte etniske gruppene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

I Norge(Oslo spesielt), er det visstnok somaliere som er mest utsatt, angivelig fordi de ikke har mottatt informasjon som de forstår. Deres lave IQ kan forklare det(70-75). Ellers i USA er svarte særlig berørt, fordi så mange av dem er overvektige, med diabetes og i dårlig form ellers. Coronachan er selektiv, eller som det ofte kalles – rasistisk!

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Men, «inni er vi jo alle like?»

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Dette har jeg ventet på. Det er jo ikke snakk om i norske medier ei heller hverken resett eller docu ment å snakke om elefanten i rommet. Selv går jeg i en stor sirkel utenom arabere og afrikanere. Det er f…. så hyklersk! Er forøvrig inn barket rasist.

Heimdal
2 år siden

JA til å ta tilbake ordet rase, som naturvitenskapelig fagbegrep innenfor -arten- mennesket. Raser innenfor arten mennesket er ikke verken skjellsord eller nedverdiggjøring.
«Etnisitet» er et liberalt uttrykk, der forskjeller kun er ytre faktorer som kultur, geografi og utseende.
Rase er en fagmessig benevnelse av ens genetiske sammensetning. Tabu å benytte omkring mennesker, mens fullt lovlig og helt problemfritt når det gjelder dyreriket. Vitenskapen fengsles og forbys pga politisk korrekthet og marxist-liberalt krenkelseshysteri, som under inkvisisjonen i middelalderen.