Hjem Dagens video Dagens video: Gratis hotellrom for rasefremmede

Dagens video: Gratis hotellrom for rasefremmede

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video viser det faktum at respektløse inntrengere gis gratis hotellrom på skattebetalernes regning. Det europeiske folk betaler for sitt eget folkeutbytte.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Akkurat det samme som pågikk i vårt eget land i massiv skala, der UDI leide hoteller av bl.a den mediabrunstige asylbaronen Petter Stordalen som gjorde seg søkke rik på å leie ut sine hoteller til «flyktninger» på VÅR bekostning. https://www.nettavisen.no/na24/udi-leier-hotellrom-av-petter-stordalen-for-a-huse-flyktninger/3423132242.html En rekke andre hotellbaroner og utleiere gjorde seg også rike på folkeutbyttingen. Andre virksomheter er HERO. Selv syhehus ble solgt og omgjort til invasjonsborger https://www.tv2.no/a/10872520/ Vi hadde også en lignende storm av asylsøkere rett etter 2000-tallet der en vanvittig mengde asylmottak ble opprettet over hele landets kommuner med statlig tvang og norske aktører gjorde seg storindustri på asyl. Så ikke… Les mer »

H.L
H.L
1 år siden

Bildet er hentet fra den nye inkluderende utgave av filmen The shining?

NS88
NS88
Svar til  H.L
1 år siden

Hehe ?

Espen
Espen
1 år siden

#UTmedPAKKET

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Gratis hotellrom for rasefremmede Nå er det vedtatt: «Flyktningene» i Lærdal får gratis førerkort Vil ha gratis utdanning til […]