Hjem Dagens video Dagens video: Jødisk professor kaller hvite parasitter

Dagens video: Jødisk professor kaller hvite parasitter

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den jødiske professoren Donald Moss har fått en «vitenskapelig artikkel» publisert av American Psychoanalytic Association, hvor han kaller hvithet «parasittisk». Matt Collett spør i denne videoen hva som motiverer Donald Moss og andre som ham.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Django
Django
9 måneder siden

Dette blir jo den rene humorspalten, der det som er rett blir galt osv. Hvem er parasitten igjen sa du?

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
9 måneder siden

«Psykoanalyse» hadde aldri . fra Freud tid – noe med vitenskapen å gjøre, det er helt parasittisk spekulativ «teori» om laveste instinkter og ikke noe mer. Men i dag mange «vitenskapsmenn» i alle universiteter i verden bruker fremdeles falske psykoanalytiske påstander om menneske og dermed forgifter naive godtroende hoder.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Jødene drømmer om en dag å ha underlagt seg hele verdens befolkning, som i beste fall skal tjene sine jødiske herrer, mens det store flertallet skal utryddes. De hvite(kristne), har stått i veien for dette prosjektet i over 2000 år, men motstanden er svekket eller oppgitt, slik at jødenes drøm snart kan gå i oppfyllelse når de hvite er vekke, eller oppblandet med brun «sludge», slik at de ikke lenger gjør motstand. Les i jødenes «hellige skrifter», som ikke er GT men deres hatefulle Talmud, som Schlomo Freud med sin jødiske pseudo»vitenskap» var godt kjent med.

En Nasjonalsosialistisk 15 åring
En Nasjonalsosialistisk 15 åring
9 måneder siden

Må det Europeiske folk oppvekkes