Hjem Dagens video Dagens video: Tale av jøden Benjamin H. Freedman

Dagens video: Tale av jøden Benjamin H. Freedman

7

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en eldre tale av jøden Benjamin H. Freedman (October 4, 1890 – May 1984).

Freedman var til stede ved presidentkampanjen i 1912 som assistent for jøden Bernard Baruch, og satt regelmessig på møter med presidentkandidaten Woodrow Wilson. Han bekreftet i en tale at han var en forbindelse mellom Rolla Wells og Henry Morgenthau sr. Freedman var, fra 1925 til 1937, partner med Samuel D. Leidesdorf i John H. Woodbury Laboratories, et dermatologisk institutt og et derivatfirma av det gamle Woodbury Soap Company.

Freedman var en forretningsmann som etterhvert forlot sionismen og konverterte til den romerske katolisismen. I hans tale som ble holdt på Willard Hotel, Washington D.C., i 1961, advarer Freedman mot verdensjødedommen.

Freedman forfattet også bøker som eksempelvis Hidden Tyranny.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Jødisk rabbiner oppfordrer andre jøder til å begynne å se seg selv i speilet – ellers kommer et nytt «holocaust»
Jødespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

Benjamin H. Freedman er en veldig god kilde da han hadde førstehåndserfaring med sionismen og hadde vært blandt de selv. Så ikke alle jøder driver med undergravende virksomhet, som våre meningsmotstandere elsker å påstå at vi mener og tror. Enkelte jøder går ut og avslører for omverdenen hvordan deres «brødre og søstre» holder på i de nasjonene de besetter sin virksomhet som oftest innen handel, bank, media, undervisning, politikk, universiteter, samfunnsforskning, foreninger og juristikk. Andre gode jøder å lære om, er David Cole som laget en undersøkende dokumentar omkring myten holocaust, en annen er konvertitten Brother Nathaniel som liker å… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Heimdal
2 år siden

Viktig å understreke dette. Noen jøder «grow a conscience» og forlater «folden», og helt siden Paulus`tid har jøder, som har skjønt hva deres rabbinere og «lærde» har stått for, forlatt jødedom og feks konvertert, slik Freedman gjorde. De har ytt store tjenester til oss goyim, i kampen mot deres stammebrødre og -søstre, som uavbrutt har søkt å undergrave kristen moral og hvite samfunn.

Roar
Roar
2 år siden

Man vil aldri kunne forstå verdenshistorien om man ikke tør å berøre jødespørsmålet.

A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

ANBEFALER ALLE Å FÅ MED SEG DENNE TALEN!

Det var denne talen som fikk brikkene til å falle på plass for meg i sin tid!

Lenken direkte til vidoen her dersom du ønsker å ha en kopi av den:
https://www.bitchute.com/embed/X4e0vArI4IiL/

A.Fjell
A.Fjell
Svar til  A.Fjell
2 år siden

For øvrig er det FEIL å skrive «jøden Benjamin H. Freedman». Benjamin H. Freedman hadde «jødiske» foreldre, ja, men som talen viser så hadde han brudt totalt med jødedommen, og han hadde konvertert til kristendommen. Da var han ikke jøde lenger. Etnisk så var han av khazarsk og øst-europeisk, ikke-semittisk avstamming. Da var han heller ikke jøde på den måten.

H.L
H.L
Svar til  A.Fjell
2 år siden

Vet at enkelte jøder har dratt frem denne Khazar-teorien, men denne teorien er også avfeid av historikere, og deriblant David Duke. Hva Freedman var skal jeg ikke legge meg opp i ettersom det ikke er bekreftet på noen måte hva han var. Eneste måte å gjøre det på er å gjøre som jødene idag gjør, å gen-teste de. Hadde vært interessant å se om disse som kaller seg Khazarer, hvilken blodslinje de faktisk har.

H.L
H.L
Svar til  H.L
2 år siden

Og den testen bør selvfølgelig ikke gjøres av jøder 😉 Da blir det fort triksing.