Hjem Dagens video Dagens video: Trump, Proud boys og «hvit overlegenhet»

Dagens video: Trump, Proud boys og «hvit overlegenhet»

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Systemgranskeren Adam Green fra Know More News snakker i dagens video om det å gå på defensiven og da Donald Trumps stadige ettergivelse og avstandstagende når han konstant blir angrepet av venstreekstrem media.

Green kritiserer Trumps avstandstagende fra ulike grupper, og det til tross for at enkelte av dem er sionistisk kontrollert opposisjon.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»
Lederperspektiv #24: Putin, Trump og Bolsonaro – lederne vi har ventet på eller globalister i ny drakt?
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»
«Finkel-Think» – den jødiske valgstrategien som lå bak Trump og Orbáns dramatiske valgseire
Sionisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det vi må forstå er at alle politikere, og især de som nærmer seg/er på toppen av hierarkiet, er grundig kompromittert og i lomma til de som styrer bak forhenget. I tillegg må de ikke bevege seg langt fra mainstream velgere(især kvinnene), om de vil beholde makten. Å forvente at Trump – eller andre – skal gi støtte til nasjonalistiske tanker og organisasjoner er bare dumt. Han må manøvrere i et ustadig farvann, med mange faremomenter, ikke minst «die Lügenpresse», eid og styrt av jøder og deres allierte.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Kommunistene bruker sine egne aggressive medier til å få folk til å krympe, få dem til å miste fotfeste og gå på defensiven. Og når de først har valgt å gå på defensiven, da har dem allerede tapt.

Hvorfor går folk i fellen gang på gang? Hvorfor legger folk seg flate for fiendens pisk? Hvorfor lar de seg farges av fiendens krigsoverskrifter?

Dette er et godt eksempel på hvorfor vi må feie vekk svake moderate og populistiske krefter blant oss og heller fremme folk som står kompromissløse og har en ryggrad av stål. Vi trenger en sterk kraft! Som Motstandsbevegelsen.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 år siden

Adam Green ble kastet ut fra JewTube i går. Dette er noe de fleste har ventet at skulle skje i flere år nå. Utrolig at han i det hele tatt klarte å holde det gående såpass lenge på den døende jødiske sensurplattformen.

Her er BitChute-kanalen hans:

https://www.bitchute.com/channel/qPYBk4x8LaDs/