Hjem Nyheter Farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se sine...

Farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se sine tre barnebarn bli voldtatt

SØR-AFRIKA En farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se på mens en innbruddstyv voldtolk hennes tre barnebarn i hennes eget hjem. De tre kvinnene ble låst inn i et soverom for å én etter én bli voldtatt under pistoltrussel.

Illustrasjonsbilde. Foto: CC public domain.

En 71 år gammel kvinne i Sør-Afrika døde av hva som mistenkes ha vært et hjerteinfarkt etter at hun ble tvunget til å se på mens en innbruddstyv voldtolk hennes tre barnebarn. Innbruddstyven var maskert og hadde tatt seg inn i den eldre kvinnens hjem i byen Impendle, skriver Daily Mail.

I huset var også kvinnens tre barnebarn, som innbruddstyven under pistoltrussel låste inn i farmorens soverom. Deretter voldtolk gjerningsmannen kvinnene, én etter én, foran sin farmor. Den eldre kvinnens sønn oppfordrer vitner til å hjelpe ham og politiet med å finne gjerningsmannen.

– Det er virkelig fryktelig det han gjorde. Jeg tror at min mor døde av hjerteinfarkt ettersom gjerningsmannen ikke angrep henne, men i stedet slepte han ut mine nieser fra et rom og voldtok dem én etter én fremfor henne, forteller sønnen og fortsetter:

– Det har ikke vært noen rettferdighet for mine nieser som er helt knust. I denne saken så voldtektsmannen hvordan min mor kollapset av sjokk og frykt, men fortsatte [voldtekten].

Nqobile Gwala, talsmann for provinsens politi, forteller at de søker folk som kan ha mer informasjon om hendelsen.