Hjem Nyheter Farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se sine...

Farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se sine tre barnebarn bli voldtatt

2

SØR-AFRIKA En farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se på mens en innbruddstyv voldtolk hennes tre barnebarn i hennes eget hjem. De tre kvinnene ble låst inn i et soverom for å én etter én bli voldtatt under pistoltrussel.

Illustrasjonsbilde. Foto: CC public domain.

En 71 år gammel kvinne i Sør-Afrika døde av hva som mistenkes ha vært et hjerteinfarkt etter at hun ble tvunget til å se på mens en innbruddstyv voldtolk hennes tre barnebarn. Innbruddstyven var maskert og hadde tatt seg inn i den eldre kvinnens hjem i byen Impendle, skriver Daily Mail.

I huset var også kvinnens tre barnebarn, som innbruddstyven under pistoltrussel låste inn i farmorens soverom. Deretter voldtolk gjerningsmannen kvinnene, én etter én, foran sin farmor. Den eldre kvinnens sønn oppfordrer vitner til å hjelpe ham og politiet med å finne gjerningsmannen.

– Det er virkelig fryktelig det han gjorde. Jeg tror at min mor døde av hjerteinfarkt ettersom gjerningsmannen ikke angrep henne, men i stedet slepte han ut mine nieser fra et rom og voldtok dem én etter én fremfor henne, forteller sønnen og fortsetter:

– Det har ikke vært noen rettferdighet for mine nieser som er helt knust. I denne saken så voldtektsmannen hvordan min mor kollapset av sjokk og frykt, men fortsatte [voldtekten].

Nqobile Gwala, talsmann for provinsens politi, forteller at de søker folk som kan ha mer informasjon om hendelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
1 år siden

Grusomhetene i Sør-Afrika er så grufulle at det blir umulig å forstå. Dette har pågått i en årrekke. Det en aldri skal glemme er at dette er akkurat hva den jødiske maktstrukturen ønsker for det hvite Europa. Dette er hva de ønsker for deg, din familie og dine hvite barn. Er godt eksempel på dette, er det som nå foregår i Amerika. Dette har ingenting å gjøre med angivelig politivold mot svarte, dette er en marxistisk kultur-revolusjon. Følg pengene og en kan konstatere at samtlige finansiærer bak frontorganisasjonen ‘BLM’ er jødiske mangemilliardærer. Vi så akkurat det samme på 50-tallet med… Les mer »

Steinar
Steinar
1 år siden

Har faen ikke ord. Graden av forbrytelse som disse vesener er istand til å utføre er helt til å få hakeslep av. Det er rent ut umenneskelig.