Hjem Nyheter Norden FILM: Rasefremmed håner dansker med folkemord

FILM: Rasefremmed håner dansker med folkemord

2

FLERKULTUR Under en invandringskritisk demonstrasjon i den danske byen Tilst forrige fredag dukket en rasefremmed mann opp og uttrykket stort hat mot det danske folket med ordene: «Dere blir snart utryddet».

https://www.youtube.com/watch?v=gMtPg8C-31M

Den advokatutdannende og høyreorienterte politikeren Rasmus Paludan arrangerte fredag den 24. april en demonstrasjon sammen med medlemmer av partiet Stram Kurs i Tilst i Årshus. Under demonstrasjonen tok partimedlemmer opp en video som viser mottagelsen fra de lokal rasefremmede beboerne i området. En særlig opphisset rasefremmed mann stilte opp med følgende uttalelse:

Vi får flere barn. Dere får bare en og to. Om ti eller femten år vil det være flere av oss enn det er dansker i dette landet. Dansker er fem millioner, dere blir snart utryddet. Dere har sex med dyr, og har ingen barn. Dine foreldre har sex med dyr, det er derfor du ikke har brødre eller søstre. Dere dansker utryddes. Dere er som dyr. Jeg blir aldri dansk, jeg vil ha min mentalitet og mine tradisjoner, jeg stikker mitt danske pass opp i ræva. Jeg blir her for å pule deres samfunn og deres system så jeg får flere penger.

For ca. to uker siden på ble en kirke i Ishøj tagget med arabisk graffiti der det stod: «Det er ingen andre guder enn Allah. Vi overtar Dinmark».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

#UTmedPAKKET

Katrine
Katrine
2 år siden

Sjarmerende.