Hjem Nyheter Globalt “Filmindustrien kontrolleres av pedofile!”

“Filmindustrien kontrolleres av pedofile!”

PEDOFILI En Hollywood-veteran snakker ut om hvor utbredt pedofili er i filmindustrien og hevder at Hollywood er eid og kontrollert av pedofile.

Webcasten “Pass the Salt Live” med Dave Daubenmire intervjuet nylig Hollywood-veteranen Jon Robberson som i årrekker har jobbet bak kulissene i alle de store studioene og nettverkene i Hollywood. Han har lang erfaring innen Hollywood-film, tv og komersiell produksjon, og har blant annet jobbet med prosjekter for Spielberg, Bruckheimer, Silver og Abrams for å nevne noen.

Robberson vendte til slutt ryggen til filmindustrien, og forklarer under intervjuet at filmindustrien er styrt av pedofile.

Robberson er ikke den første som har snakket ut om pedofili innen den jødiske filmindustrien. Skuespilleren Elijah Wood hevdet at Hollywood er midt i en massiv pedofiliskandale, som kan sammenlignes med den av sionisten Jimmy Savile i Storbritannia. I et intervju med Sunday Times snakket han ut om hvordan unge skuespillere jevnlig ble missbrukt av bransjens ledende figurer.

– Overgrepene kan fortsette uhindret, fordi ofrene ikke har like stor stemme som personer med makt.

Andre eksempler er skuespillerne Corey Feldman og Corey Haim som begge har snakket ut om sin tid som unge skuespillere i et pedofilt Hollywood. I en episode av tv-programmet deres snakker de ut om overgrepene som de har blitt utsatt for. Corey Haim tar her et oppgjør med sin tidligere kollega og barndomsvenn Corey Feldman, som ifølge ham, bare sto å så på når han ble voldtatt som barn av en av Hollywoods ledende figurer.

Se filmen nedenfor:

Corey Haim tok senere livet av seg som følge av overgrepene han ble utsatt for, noe som fikk barndomsvennen Feldman til å stille opp i et intervju med ABC News, der han tar et kraftig oppgjør med den jødiske filmindustrien.

Se filmen nedenfor:

Kilder:
Hollywood Insider Speaks Out, Claims a Global Pedophile Ring Controls Hollywood
How Jewish is Hollywood?