Hjem Nyheter Floridas guvernør lover «raske og harde konsekvenser» for voldelige BLM-banditter

Floridas guvernør lover «raske og harde konsekvenser» for voldelige BLM-banditter

1

USA Floridas guvernør Ron DeSantis oppfordrer voldelige svart makt-tilhengere fra BLM til å holde seg borte fra delstaten. Ellers blir konsekvensene harde, lover guvernøren.

Floridas guvernør Ron DeSantis. Foto: Gage Skidmore fra Peoria, AZ, USA, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Floridas guvernør Ron DeSantis oppfordrer nå voldsforherligende svart makt-aktivister til å holde seg borte fra delstaten – og at de ellers kommer til å straffes raskt og hardt.

DeSantis bekymrer seg for at raseopptøyene og de venstreekstremt betonte opptøyene som har funnet sted i stor skala i Oregon skal spre seg også til Florida, og lover nå at han i egenskap av å være guvernør sammen med politietaten skal gjøre alt man kan for å beskytte allmennheten mot opptøyer, vandalisme og vold.

– Jeg tror at dersom du ser deg omkring i landet, er det som for eksempel skjer i Portland at disse menneskene starter opptøyer hver natt, konstaterer han og mener videre at også når de skyldige pågripes av politiet, slippes de snart ut igjen og kan fortsette med sine opptøyer.

– Så snart du skader noen eller noens eiendom når du gjør dette, er den eneste måten vi skal stoppe det på gjennom veldig raske straffer, mener han videre.

Han beklager seg over at den politiske ledelsen i store deler av USA ikke har stått bak sin politietat og at dette også har ført til økt kriminalitet på et nivå «vi ikke har sett på årtier», men at han nekter å la dette skjer i Florida.

– De som rammes hardest av dette er de mest sårbare i samfunnet vårt, sier han og mener videre at det er på tide å tydelig markere at man ikke aksepterer denne typen kriminalitet i delstaten.

– Om noen forårsaker disse problemene, om du forsøker å brenne ned noe eller skader noen og da særlig en politibetjent under en av disse voldsomme tilstelningene, kommer det til å bli konsekvenser. De kommer til å bli raske og de kommer til å være harde, tordner han.

Florida har også meddelt at man kommer til å gi 1 000 dollar ekstra i bonus til «første på stedet» – altså de som først ankommer til et åsted eller ulykkessted. Dette for å vise sin takknemlighet og som en tydelig markering av hvor viktige de er i den nåværende samfunnssituasjonen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Vi får nå se om han faktisk mener det han sier eller ikke bare prøver å appellere til sin valg skare for poeng.