Hjem Nyheter Globalt Folket kjøper ikke verdensjødedommens løgner om Motstandsbevegelsen

Folket kjøper ikke verdensjødedommens løgner om Motstandsbevegelsen

1

JØDISK MAKT Verdensjødedommens løgner og forbudshets mot Den nordiske motstandsbevegelsen får ingen god mottakelse blant folket.

Forrige uke gikk det svenske «Samarbeidsrådet for jøder og kristne» ut med en oppfordring om å på «verdensjødedommens» vegne «treffe alle nødvendige tiltak for å utrydde den nordiske motstandsbevegelsen».

Den grunnlovsstridige oppfordringen ble satt på spissen med et ubevisst humoristisk og bevisst løgnaktig Youtubeklipp.

Klippet – som typisk nok ikke får kommenteres – har kun fått 2 564 visninger og 10 «likes», mens de innloggede Youtubebrukerne som forkaster filmens mange løgner om Den nordiske motstandsbevegelsen i skrivende stund teller 543.

Filmene som sannferdig og objektivt beskriver Den nordiske motstandsbevegelsens frihetskamp og som enda ikke har blitt sensurert av det jødiskeide Youtube har derimot dels betydelig flere tittere samt ofte over 90 prosent positiv respons.

Folkets kjølige mottakelse av verdenskjødedommens forbudshets følger et tydelig mønster. Tidligere denne måneden fikk for eksempel det svenske regimets overhode Stefan Löfven massiv kritikk på Twitter etter et antinazistisk utspill. Da sosialdemokraten Sara Heikkinen Breitholtz senere vill forby Den nordiske motstandsbevegelsen fikk hun se seg kraftig «utlikt» av en kristendemokrat som i sterke ordlag kritiserte hennes forslag. Da nyheten senere nådde en populær SD-gruppe på Facebook med hundretusentalls medlemmer fortsatte nedsablingen av makthavernes desperate forbudsiver.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
This Goyim Know!
This Goyim Know!
3 år siden

Jødenes evige gnål slår tilbake på dem. Folk har trøtnet på deres krokodilletårer og hauger med løgner. De er gjennomskuet.