Hjem Nyheter Norden Granskning avslører: «Nazitannlege» gjør jobben sin

Granskning avslører: «Nazitannlege» gjør jobben sin

2

SVERIGE En tannlege som har blitt utpekt som «nazist» gjør jobben sin og det finnes ingen grunn for oppsigelse, annonserer Region Värmland etter en granskning.

Foto: Pixabay.com

Den siste tiden har en tannlege fra Värmland blitt utpekt som «nazist» av Nya Wermlands-tidningen, og regionen begynte nylig en granskning for å undersøke om mannen gjør jobben sin eller om det finnes grunn for oppsigelse.

Nå har resultatet av granskningen blitt annonsert, og beskjeden fra regionen er at mannen gjør jobben sin og det finnes ingen grunn for oppsigelse. Dessuten gir grunnloven mannen rett til å ha hvilke politiske meninger han vil, understreker Region Värmland.

Hvorvidt NWT kommer til å fortsette drevet mot tannlegen for å få ham sparket fra jobben sin på grunn av påståtte «gale» meninger gjenstår å se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Hva er det han har gjort? Har han sagt eller skrevet noe «naziinspirert» eller «rasistisk»? Privat eller offentlig? Hvor lav er terskelen for å stemple folk for «tankeforbrytelser», som her? Eller for å ha sagt noe visse andre personer ikke liker? Folk i media – journalisthorene – er snowflakes, som smelter straks solen skinner litt for skarpt på dem og deres «klienter». Good riddance!

Haraldsson
Haraldsson
8 måneder siden

Å lage oppstyr rundt en arbeiders private politiske meninger er så idiotisk og bare noe man kan forvente av folk som påstår seg å være tilhenger av demokrati, men som i virkeligheten ønsker å fjerne demokrati og ytringsfrihet.

Selvfølgelig gjør han jobben sin, og ettersom han nettopp er nasjonalsosialist gjør han den kanskje også bedre ettersom arbeidsmoral og yrkesstolthet står sterkt blant nasjonalsosialister. Men hva med å kaste ballen videre, gjør globalister jobben sin?