Hjem Nyheter Europa Groomingreir i West Yorkshire – 44 personer arrestert

Groomingreir i West Yorkshire – 44 personer arrestert

5

ENGLAND Britisk politi har arrestert 44 personer som anklages for å ha utnyttet tenåringsjenter seksuelt.

Politiet i West Yorkshire i Storbritannia har arrestert 44 personer, nesten samtlige de siste to ukene, hvorav 41 er menn og 3 er kvinner. Mellom 1995 og 2005 skal disse ha utnyttet jenter i alderen 12–16 år seksuelt, ifølge de nå voksne kvinnenes vitnemål.

De arresterte er mellom 39 og 81 år gamle og kommer fra forskjellige steder i området, blant annet Leeds, Kirklees og Bradford. Overgrepene skal ifølge kvinnenes opplysninger ha funnet sted da de bodde i Kirklees.

– Vi håper at den siste tidens arrestasjoner viser at vi er dedikerte til å bekjempe seksuell utnyttelse av barn i Kirklees, både nå og tidligere begått, sier politiinspektør Seth Robinson om arrestasjonene.

Hvorvidt politiets etterforskning kommer til å gi noen resultater gjenstår å se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Lynsj de dyra!

Tony
Tony
Svar til  Kim Larsen
3 år siden

Kommer nok ikke til og få så streng straff disse det er rasistisk og gi dem det. Takket være våre ? som styrer samfunnet

Asgaut
Asgaut
3 år siden

Bra at publiseres sak hvor majoriteten av gjerningspersonene er heterofile pedofile. Men det er vel gjerne homsene sin skyld dette også…

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Det finnes selvfølgelig pedofile som er heterofile, eller bifile, ingen har noen gang benektet det, men det finnes da ennå ingen aktiv «heterolobby» som er grunnlagt av pedofile, og senere ledet av pedofile, og hvor agendaen er å normalisere pedofile og pedofili, under dekke av å kjempe for «heterofiles rettigheter». Hadde det nå eksistert noe sånt, så hadde vi da kjempet med nebb og klør mot denne også! Årsaken til at vi kaller de virksomheter som idag vaier med regnbueflagg for nettopp «homolobbyen» er jo fordi de går under dekke av å kjempe for «homofiles rettigheter», og fordi det er… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Kan sikkert sette meg bedre inn i historien til de som har kjempet for seksuelle minoriteters frigjøring. Det er uheldig at homoorganisajoner har hatt en litt uheldig start. Dette er imidlertid svært lenge siden, tilbake i en tid da det som i dag blir ansett som seksuelle overgrep mot barn, ikke ble ansett for å være så ille. Tenk bare på hvor mye incest og overgrep som ble begått rundt omkring selv i de beste familier, men fordi dette var tabu og svært liten åpenhet om, ble ikke disse overgrepene anmeldt til politiet. Det er slettes ikke sikkert politiet hadde… Les mer »