Hjem Nyheter Halshugget av sin svarte ekskjæreste

Halshugget av sin svarte ekskjæreste

4

FLERKULTUR Hodet til en høygravid kvinne ble funnet i en søppeldunk utenfor leiligheten hennes i Illinois, USA.

Politisjef Marcus Pulido med et bilde av drapsofferet. Foto: Alton politidistrikt.

Politiet i byen Alton i Illinois har på mandag siktet afrikanske Deundrea Holloway (22) for dobbeltdrapet på aspirerende sykepleier Liese Dodd (22) og hennes ufødte barn. Dodd ble funnet halshugget av sin mor forrige torsdag i leiligheten sin under en rutinemessig daglig kontroll nødvendiggjort av hennes omgang med afrikaneren, etter å ikke ha hørt fra henne på en stund. Hodet ble funnet i en søppelkasse utenfor.

Kvinnen skal ha hatt et av- og på-forhold til afrikaneren de siste to årene. Moren, Heidi Noel, understreker at han ikke er far til barnet, som var forventet født den 27. juli. Familien hadde planlagt en mottakelse i slutten av måneden og hadde akkurat sendt ut invitasjoner.

Holloway ble pågrepet samme dag for tyveri av en sykkel, hvorpå han nektet å oppgi navn og var utagerende og usamarbeidsvillig, ved å blant annet forsøke å skalle hodet i veggen. Han har tidligere vært dømt til blant annet to års betinget fengsel for et narkotikarelatert ran og kjøring uten førerkort. Han holdes nå varetektsfengslet med kausjon på 2 millioner dollar, siktet for drap og fosterdrap med hensikts- og sannsynlighetsforsett, partering av et menneskelik, å skjule et drap, samt besittelse av et stjålet kjøretøy, og skal fremstilles for et forberedende rettsmøte den 24. juni.

Grunnet mannens oppførsel ved tiltaleforkynnelsen skal han evalueres av en klinisk psykolog for å avgjøre om han er mentalt skikket til å stilles for retten.

Politisjef Marcus Pulido omtaler drapet som hinsides forkastelig. Han sier det er vederstyggelig og totalt forferdelig, og kaller afrikaneren et barbarisk monster.

Moren er lettet over at afrikaneren er siktet, og håper på at han ikke vil kunne gjøre det samme igjen mot flere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Django
Django
7 måneder siden

Jeg mener slikt er selv fortjent. ALLE med et gram av hjerneceller vet hva «denne spennende svarte» kulturen bringer verdens hvite!

Roar
Roar
7 måneder siden

Vil ikke si det er fortjent, men ikke akkurat sjokkerende uventet. Når man leker med ilden kan det fort gå galt. Dessverre var hun nok, som mange andre kvinner i dag, hjernevasket med all globohomo-propaganda og derfor endte opp med å leke med ilden for å godhetssignalisere. Vil ikke si at slike mennesker fortjener å gå denne skjebnen, men at de heller vekkes hardt.

Derimot må gjerne ledende figurer og aktivister som arbeider aktivt for vår undergang gå denne skjebnen. Det er fortjent.

Roger M
Roger M
7 måneder siden

Sånn går det.

Kim Larsen
Kim Larsen
7 måneder siden

Grusomt.

Frem med tauet.