Hjem Nasjonal kamp Hetser mot Motstandsbevegelsen, mener Dresden-aksjon er «rasistisk»

Hetser mot Motstandsbevegelsen, mener Dresden-aksjon er «rasistisk»

7

MOTSTANDSBEVEGELSEN Jarlsberg Avis hetser mot Motstandsbevegelsen og mener Dresden-aktivisme er «provoserende» og «rasistisk».

Det er i artikkelen med den fantasifulle overskriften «Militante nasjonalister på tokt i Holmestrand» at journalist Jarl Rehn-Erichsen og Jarlsberg Avis får utbasunere sitt hat mot nasjonalsosialismen og Den nordiske motstandsbevegelsen.

Aksjonen som artikkelen omtaler var en del av Motstandsbevegelsens Dresden-aktivisme, som ble utført over hele Norge for å rette søkelyset mot ofrene for de alliertes terrorbombing av byen Dresden hvor flere hundre tusen sivile mistet livet.

Rehn-Erichsen, som antageligvis ikke er av den empatiske og medmenneskelige typen, omtaler plakatenes budskap som «provoserende» og «rasistisk». Organisasjonen omtaler han utrolig nok som nasjonalsosialistisk, men passer på å legge til «antisemittisk».

Rasistisk og provoserende, ifølge Jarlsberg Avis.

Ifølge Rehn-Erichsen var det én person (av Holmestrands 10 741 innbyggere, red. anm.) som tok kontakt med avisen og klaget på aktivismen.

Jarlsberg avis har for øvrig publisert ytterligere to artikler om Motstandsbevegelsen etter publiseringen av den første. Begge artiklene er dog betalingsartikler, men med tanke på krigsoverskriftene «PST er bekymret for den økende aktiviteten» og «PST er bekymret, det bør også vi være» – så er det ikke vanskelig å gjette seg til innholdet.

Kilde:
Her deler han ut nazi-flygeblader i Holmestrand

7
Delta i debatten

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om