Hjem Artikler Kronikk Hvis de lyver om Covid-19, hvorfor skulle de ikke lyve om «holocaust»?

Hvis de lyver om Covid-19, hvorfor skulle de ikke lyve om «holocaust»?

1

KRONIKK Kosher-dissidenter fra venstre- og høyresiden beskylder konstant liberale eliter for å lyve, men forventer fremdeles at du skal ha blind tro på narrativene som legitimerer etterkrigstidens politiske orden.

Jonas Gahr Støre, Gro Harlem Brundtland og Stefan Löfven.
Foto: Bernt Sønvisen (CC BY-ND 2.0)

I skrivende stund henger det et mørke over de av oss som har motsatt seg det media-induserte hysteriet som har omfavnet så mange av våre naive medborgere og den stadig mer kult-aktige besettelsen av å overtrampe grunnleggende kroppslig autonomi. Nå da alle andre metoder har feilet tyr systemet endelig til dehumanisering, med stadig flere sensasjonalistiske overskrifter om helsepersonell som skjærer tenner over uvaksinerte i sykehuset. Det implisitte budskapet er så overdøvende at det er knapt mulig å overse: «Det er de uvaksinerte sin skyld. Nedstengingene skjer på grunn av dem. Disse jævla egoistene. Det er deres feil, deres feil, deres feil, DERES FEIL!»

Hvis du mener jeg overdriver, ta en kikk på sosiale medier. Vaksineentusiastene, som Pål Steigan har døpt dem, har mottatt budskapet.

Hva skjer her? Jeg trodde det var oss «ONDE NAZISTER» som står for å demonisere minoriteter med det formål å trampe på rettighetene deres. Virker en smule ironisk, men hva vet vel jeg? Jeg er tross alt bare en rasistisk mental lilleputt som absurd nok har fått det for seg at Norge først og fremst burde være et land for etniske nordmenn.

Jeg vil ikke gå inn på hvorfor det er absurd å peke ut uvaksinerte som syndebukker for den pågående krisen her. Det har blitt gjort i en rekke alternative medier på tvers av det politiske spekteret fra det kristensionistiske Document.no til kommunistiske Steigan.no. Jeg vil imidlertid påpeke et ubehagelig spørsmål som begge disse politiske leirene ser ut til å være fast bestemt på å ignorere.

Nemlig at hvis myndighetene og etablerte medier er villige til å konspirere sammen for å lyve til massene om Covid-19 for å fremme en politisk agenda … så hvorfor skulle de ikke konspirere sammen for å lyve til massene om «holocaust» for å fremme en politisk agenda?

Dette er en fullstendig legitim sammenligning, da Covid-19-sirkuset har nådd en proporsjon som i det minste er sammenlignbar med «holocaust»-narrativet. Jeg utfordrer enhver vaksinemotstander og Covid-skeptiker på både venstre- og høyresiden til å besvare dette spørsmålet.

HVIS DE ER VILLIGE TIL Å GÅ SÅ LANGT FOR Å OPPRETTHOLDE COVID-19-NARRATIVET, HVORFOR SKULLE DE IKKE GJØRE DET SAMME FOR «HOLOCAUST»?

Den vestlige nyliberale ordenen har påvist et klart mønster av løgn og propaganda enten det gjelder Covid-19, gassangrep i Syria, massedestruksjonsvåpen i Irak, osv. Eksemplene er endeløse, viser til klart og systematisk samarbeid mellom massemedier og staten for å villede massene, og dette er noe DU ER NØDT til å medgi uansett hvilken politisk leir du er i, enten du er en marxist eller kontrajihadisk kristensionistisk pseudokonservativ. Den eneste forskjellen er at i motsetning til alle disse løgnene så har «holocaust»-løgnen blitt hamret inn i skallen din fra barnsben av til de grader at det oppleves direkte traumatisk for mange å prøve å tenke kritisk rundt dette.

Hva som er enda mer absurd er forsøkene på å sammenligne vaksinemandater med fascisme blant både høyre- og venstrevendte vaksinemotstandere, en respons som er like forutsigelig som den er banal. Et av de mest nylige eksemplene er en satirisk tegning i Pål Steigans artikkel «Kjære vaksineentusiast – de har lurt deg!», som viser en konsentrasjonsleir med ordene «Vaksine Macht Frei» over inngangen til leiren.

Våre nyliberale overherrer skjelver utvilsomt i buksene over dette brilliante ironiske angrepet. Eller… muligens ville de det om det ikke hadde vært for et ørlite problem.

Den tyske regjeringen under Adolf Hitler var IMOT vaksinemandater:

I 1874 gjorde den imperiale [tyske] regjeringen vaksiner obligatoriske for spedbarn og menn som gikk inn i militærtjeneste, i tillegg til regelmessig revaksinering av barn. Dette tiltaket var en av hjørnesteinene i tysk folkehelse de neste femti årene.

Da Hitler og nazistene tok over landet i 1933 hadde misnøye med obligatoriske vaksiner bygget seg opp en god stund, der noe av anti-vaksine-holdningene blandet seg med antisemittiske konspirasjonsteorier som var utbredt i denne æraen. Opposisjonen ble spesielt oppflammet av en hendelse i 1930 der mer en 70 barn døde som følge av en feilaktig administrert tuberkulosevaksine, i det som skulle bli kjent som Lübeck-katastrofen. Som et resultatet suspenderte Weimar-regjeringen obligatorisk vaksinering i praksis i de siste årene av tysk demokrati, selv om det fremdeles offisielt var landets lov.

Tvungen vaksinering mot viljen til både barn og foreldre, som hadde skapt raseri i løpet av Weimar-årene, sluttet å skje på 1930-tallet. Innen 1936 trengte ikke tyskere lenger å bevise at de hadde fått vaksiner mot kopper for å delta i videregående opplæring og innen 1940 ble retningslinjene vedrørende «elastisitet» gjort juridisk bindende og ble fremdeles brukt av den tyske regjeringen selv etter krigen. Nazistene lente seg i stedet på massepropaganda og utdanningssystemet for å overbevise folk om å bli vaksinert.

«You Know Who Else Opposed Vaccine Mandates? Hitler.» av Branko Marcetic (undertegnedes oversettelse)

Ser dere nå hvor banale og idiotiske disse utspillene er? Når har forsøk på å male nyliberale eliter som «nazister» for å yte motstand mot deres nyeste totalitære beordringer noensinne virket? Aldri. Det er en nytteløs og refleksiv reaksjon begrunnet i det tragiske faktum at noen av dere har fått hjernene så kokt av tiår med ensidig propaganda til å utøve selv den minste form for nyansert tenking vedrørende nasjonalsosialisme og fascisme. Bare kategoriser enhver autoritær handling som nazisme, uavhengig av om det finnes noen reell likhet mellom historiske fascistiske regimer eller ei.

Et lite hint: Hvis du har denne typen tvangsmessig og refleksiv respons er det sannsynligvis et tegn på at du har blitt indoktrinert.

Og hva er disse menneskenes svar på hvorfor så mange av de sentrale aktørene involvert i Covid-19-sammensvergelsen som de selv hevder eksisterer er jødiske?

Hvis du er en filosemittisk vaksinemostander, hva er din respons når Jerusalem Post kommer ut med artikler som: «Hvem er jødene bak koronavirusvaksinene?». Driver avisens jødiske redaktør Yaakov Katz med antisemittiske konspirasjonsteorier?

Venstrevendte kan kritisere internasjonale banker og medisinselskaper og høyrevendte Facebook og NGO-er, men det sekundet en som meg peker på den absurde overrepresentasjonen av jøder innenfor alle disse feltene snur fokuset deres umiddelbart til å latterliggjøre oss som rasistiske konspirasjonsteoretikere snarere enn å kjempe mot disse.

Og dette er grunnen til at kosher-dissidenter fra Pål Steigan til Hans Rustad aldri har og aldri vil utrette noe som helst. De tillates å eksistere nettopp fordi de er ubrukelige og ineffektive.

Jeg skriver ikke dette fordi jeg forsøker å overbevise hverken Steigan eller Rustad. De er gamle, rigide menn som har investert for mye i sine respektive ideologiske teorier til å endre noe nå. Jeg prøver å nå fram til de yngre blant dere som fremdeles har potensial for forandring, om du så kommer fra venstre-, eller høyresiden.

Situasjonen vår har blitt for prekær til at vi kan tillate oss å pisse vekk våre politiske liv på nytteløs virksomhet som retter seg etter rammer satt opp av den herskende eliten. Ei heller er det noen grunn til å tro at de samme liberale elitene som konstant lyver har fortalt oss sannheten om omstendighetene rundt andre verdenskrig eller seks millioner jøder hvis levninger er sporløst forsvunnet.

Vi er nødt til å være smartere fordi i motsetning til foregående generasjoner så har vi simpelthen ikke noe valg.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
26 dager siden

Lakmustesten for alle som vil opp og frem i samfunnet er og blir deres villighet til å underkaste seg det jødiske narrativet om «årtusenlang forfølgelse» av jøder, begått av kristne, som fikk sin logiske utgang i det angivelige holocaustet av 6 millioner aldeles uskyldige og hellige jøder, i gasskamre og krematorier. Opprettelsen av det moderne Israel i 1948 har sin begrunnelse i dette; som et «fristed» for verdens jøder, til tross for at knapt halvparten av jødene lever der. Med et operativt senter i Midtøsten og lojale «sayanim» i verdens maktsentra trekker de i trådene, lojalt støttet av villige goyim.… Les mer »