Hjem Nasjonal kamp Informasjon og ordensregler for demonstrasjonen i Stockholm

Informasjon og ordensregler for demonstrasjonen i Stockholm

0

INFORMASJON Her følger informasjon og ordensregler til alle som planlegger å delta på Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Stockholm den 25. august.

Lørdag den 25. august arrangerer Motstandsbevegelsen en demonstrasjon i Stockholm under parolen «Nå tar vi tilbake vårt land – ut med forræderne fra riksdagen!»

Samlingsplass er Kungsholmstorg klokken 12:00.

Demonstrasjonen er åpen for alle uansett alder eller kjønn og som deler Den nordiske motstandsbevegelsens syn på at dagens politikere er forrædere som burde ut av riksdagen. Man trenger altså ikke være medlem av organisasjonen. Vårt mål og håp er å kunne gjennomføre en verdig og disiplinert demonstrasjon. For at dette skal kunne oppnås ber vi alle deltakere om å følge de regler som gjelder for dagen.

  • Vær ute i god tid så du er forberedt på eventuelle uforutsette hendelser og rekker å finne parkeringsplass osv.
  • Ingen egne faner, bannere eller skilt får brukes. Kun det som kommer til å finnes tilgjengelig på plass fra Den nordiske motstandsbevegelsen er tillatt.
  • I demonstrasjonstoget skal man være stille, bortsett fra når det gjelder sanksjonerte slagord. En funksjonær vil gå igjennom disse på samlingsplassen.
  • Kle deg anstendig, og uten subkulturelle innslag. Vær obs på værmeldingen og kle deg etter den. Treningsklær eller joggebukse er ikke anstendig påkledning.
  • Maskering er ikke tillatt og er dessuten ulovlig. Å ha lue, caps eller skjerf ses ikke som maskering.
  • Unngå unødvendig provokativ oppførsel mot politiet, motdemonstranter og så videre.
  • Røyking, spising, drikking og så videre er forbudt i demonstrasjonstoget. En diskret vannflaske å drikke av ved tørst er tillatt.
  • Det vil være nok av funksjonærer og vakter på plass for å garantere demonstrantenes sikkerhet. Respekter disse og hør på eventuelle direktiv.

Etter demonstrasjonen vil det bli en ettersamling hvor det serveres enklere mat. Det vil bli en frivillig inngangspris på kr 100.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil gjøre sitt beste for å tilby transport eller samkjøring til demonstrasjonen, over hele Norden.

Har du spørsmål som du vil ha svar på fra en offisiell representant kan du sende en e-post til [email protected].

Vi sees i Stockholm!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg