Hjem Nyheter Globalt Instrumental-artist kastes i Youtubes minnehull – for «hatprat»

Instrumental-artist kastes i Youtubes minnehull – for «hatprat»

2

SENSUR Den instrumentelle artisten Xurious har nå blitt utrensket fra Youtube for «hatprat».

Det er den instrumentelle fashwave-artisten Xurious som har blitt rammet i Youtubes siste sensur-utrenskning, som har blitt orkestrert av den jødiske lobbygruppen ADL.

På Twitter skriver Xurious at hele hans katalog med instrumental musikk har blitt slettet av Youtube for «hatprat».

– Hele Youtube-katalogen min har blitt bannet for «hatprat» i dag. Instrumental elektronisk musikk er «hatprat» nå, tilsynelatende, skriver Xurious.

I en serie med Tweets skriver Xurious videre om hvordan annen musikk får lov til å bli værende på plattformen. Musikkvideoer om å eksempelvis torturere tilhengere av USAs president Donald Trump, en rap-video som viser en svart mann henge et hvitt barn, en svart rapper som dreper en hvit kvinne og muslimer som «groomer» og selger hvite jenter som prostituerte, er eksempler på innhold som Youtube godtar på sin plattform.

For den jødiske medieplattformen Youtube, som eies av jødiske Google, er det tydeligvis ikke «hat» å drepe og voldta gutter og jenter, så lenge de er hvite.

Musikken til Xurious kan man fortsatt finne på Bitchute, en videotjeneste som enn så lenge annonserer seg som ytringsfrihetsvennlig og mot sensur.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Instrumental musik klassas som hatprat?
Nu censureras det för det man kan misstänkas tänka.
För kärlekens skull.
För mångfaldens skull.
För toleransens skull.
För demokratins skull.
För yttrandefrihetens skull.
Men framför allt för judarnas skull.

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Hat er ingen kriminalitet!!! Kritikk og uenighet er da ingen kriminalitet! Hat er en helt naturlig følelse. Man hater naturligvis, da sett at man faktisk er et friskt menneske uten butte følelser, alt som truer det man har kjært. Dette med «hatkriminalitet» er et alvorlig overtramp, det er da for helvete en menneskerett å være uenig, forbanna og ikke minst hate sine fiender.

Men, hallo… hvor hatefull var nå denne musikken i det hele tatt? Det var jo mest bare melodi. Var det feil tone som ble brukt kanskje?