Hjem Nasjonal kamp Intervju/reportasje Intervju med lasermann fra aksjonen i Malmö

Intervju med lasermann fra aksjonen i Malmö

1

MOTSTANDSBEVEGELSEN Intervju med en av aktivistene som deltok på laseraksjonen mot globalistenes «holocaust»-konferanse i Malmö.

Motståndsrörelsen.se har intervjuet en av aktivistene som deltok på den oppsiktsvekkende laseraksjonen i Malmö. Av juridiske årsaker vil aktivisten forbli anonym.

Les mer: Velbevoktet «holocaust»-konferanse ble opplyst av nasjonalsosialistisk laser

Hva var hensikten med aksjonen?

Hensikten med aksjonen var å vise globalistene som skulle komme hit, hvis mål var å stoppe antisemittisme og rasisme – som egentlig betyr å stoppe hvite mennesker fra å kjempe for sin overlevelse –, at det finnes motstand og at deres løgner aldri kommer til å stå umotsakt.

Synagogen i Malmö med teksten «Holocaust er en bløff», hvor Stefan Löfven traff direktøren for World Jewish Congress bare timer før aksjonen.

Aksjonen ble som vi kunne lese vellykket. Ble det som dere hadde tenkt?

Ja, aksjonen ble veldig suksessfull. Vi hadde egentlig forventet oss at vi skulle bli arrestert, visitert eller møtt på annen motstand med tanke på politiets store nærvær, men ettersom at ikke noe av dette skjedde så gikk det jo faktisk mye bedre enn hva vi egentlig hadde tenkt oss. Ellers så utførte vi aksjonen som planlagt med de mål vi hadde tenkt oss og litt ekstra. Som forventet kunne vi ikke bli veldig lenge på alle stedene, men lenge nok til at budskapet skulle bli eksponert for mange mennesker på hvert sted.

Selve «holocaust»-konferansen virker dog ikke å ha blitt som våre makthavere håpet, da vi i ettertid kunne lese at kun to stats- og regjeringssjefer var tilstede fysisk, tross alle skattepenger og ressurser regjeringen hadde lagt på deres store «holocaust»-jippo.

Hvorfor valgte dere å projisere budskapene som dere gjorde?

«Motståndsrörelsen.se» projiserte vi for å vise hvem som lå bak aksjonen og for å spre vår nettside til Malmöboerne og de tilreiste politimennene. «Holocaust er en bløff» valgte vi med grunn av at den globale elitens evige prat om «holocaust» akkurat er en bløff, en løgn.

Les mer: «Holocaust» er en bløff

Det finnes masser av eksempler på virkelige folkemord gjennom historien: Holodomor og folkemordet i Jemen er noen av disse. Disse folkemordene tystes derimot ned ettersom de ikke gavner globalistenes agenda. «Jødeutryddelsen» som de konstant påminner oss om er dog kun et våpen som de bruker for å kuve og skamlegge vårt folk slik at vi åpner lommeboken og hjertet for kulturmarxisme og masseinnvandring som kommer til å resultere i at vårt folk blandes ut, degenereres og til slutt dør ut. Det virkelige folkemordet som pågår daglig her og nå er utryddelsen av vårt eget folk!

Hva har du å se om den store politiinnsatsen? Hva gjorde dere for å unngå politiet?

Vi jobbet effektivt og diskret og hadde nok ærlig talt også litt flaks. Jeg synes at den store politiinnsatsen igjen viser tydelig at våre såkalte folkevalgte ikke har til hensikt å jobbe for det svenske folkets vel, men legger i stedet ressursene på å beskytte seg selv og sine globalistiske herskere. Man hører ofte hvordan politikerne snakker om hvor viktig det er å motvirke antisemittisme og rasisme, men aldri om den svenskefiendtlige volden, om hetsen eller hatet mot svensker tross at det er svenskers blod som renner i våre gater.

Har du noen avsluttende ord?

Selv om globalistenes makt og ressurser noen ganger virker være uendelige så finnes det fortsatt nordboere som holder fanen høyt. Bli med i kampen du også som leser dette og kjemp for den hvite rasen. La ikke disse løgnkjeftene stå uimotsagte.

Glem ikke at 30-tallet nærmer seg!

Takk for intervjuet og gratulerer med å ha vært med og gjennomført et av årets hittil beste aktiviteter!

Hvis du som leser også vil slå tilbake mot globalistene og stoppe det pågående og virkelige folkemordet av vår folk kan du sende inn en søknad om medlemskap, støtte Motstandsbevegelsen økonomisk eller hjelpe til på andre måter.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Catabienze
Catabienze
8 måneder siden

Takk for aksjonen. Jeg er vitne til at jøder og Israel skjuler et folkemord og en undertrykkelse som er veldig farlig for dem det gjelder. Israelske aviser og andre jødiske publikasjoner har skrevet at Kurdistan er en beskytter av minoriteter. Clarion Project har til og med fortalt verden at en av de som overleverte yezidiene i Shingal til ISIS, er lederen i kampen mot ISIS. Den mannen, Aziz Weysi, har også ledet trening og bevæpning av ISIS før Kurdistan på nytt sammen med ISIS angrep yezidiene igjen 3. mars 2017. Clarion Project ble grunnlagt av en jødisk rabbi. En stund… Les mer »